Ολυμπιακός: Τους «κλείδωσε» στον Ρέντη ο Μαρτίνς..Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μία απόφαση που δεν περίμενε κανένας ποδοσφαιριστής. Θα διανυκτερεύσουν οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο μέχρι και το ταξίδι στο Λουξεμβούργο.
Η ήττα από τον ΟΦΗ δεν χωνεύτηκε εύκολα από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κυρίως όμως δεν χωνεύτηκε η αποκαρδιωτική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στο “Γεντί Κουλέ”.
Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι για τις επόμενες δύο μέρες θα κοιμηθούν άπαντες στον Ρέντη και όχι στα σπίτια τους. Κι αυτό, για να κάτσουν όλοι να αναλογιστούν τι πήγε στραβά, να κάνουν την αυτοκριτική τους, να συζητήσει ο ένας με τον άλλον, αλλά και να “δέσουν” ακόμα περισσότερο μεταξύ τους.
Ήδη χθες το βράδυ όλοι όσοι ήταν στην αποστολή (ακόμα και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου) διανυκτέρευσαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και το ίδιο θα συμβεί σήμερα, αλλά και αύριο. Το “κλείδωμα” στις εγκαταστάσεις ισχύει εώς το βράδυ της Τρίτης (23/10), καθώς την επόμενη μέρα το πρωί η αποστολή φεύγει για το Λουξεμβούργο.

πηγη : fosonline.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου