Οι 4+1 leasεις για το νέο σου αυτοκίνητο..

Ψάχνεις νέο αυτοκίνητο αλλά το ψάχνεις αλλιώς; Ψάχνεις πολλές επιλογές και στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς; Ψάχνεις να γίνεις και εσύ μέρος του πιο διαδεδομένου τρόπου αγοράς νέου αυτοκινήτου στην Ευρώπη; Ψάχνεις για λιγότερα ρίσκα, λιγότερα άγχη και περισσότερα οφέλη στην τσέπη σου;


1. Τι είναι η χρονομίσθωση;
Είναι ο Νο1 εναλλακτικός τρόπος να αποκτήσεις το αυτοκίνητο της επιλογής σου, χωρίς έγνοιες όπως συντήρηση, ασφάλιση, μεταπώληση κ.λπ. Μιλάμε για τον πιο διαδεδομένο τρόπο αγοράς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες εδώ και χρόνια!

2. Τι πληρώνω;
Στην ουσία το μόνο που χρειάζεται να πληρώνεις είναι τα καύσιμα. Στο αρχικό μίσθωμα έχουν συνυπολογιστεί έξοδα όπως το service, τα τέλη κυκλοφορίας, φθορές στα ελαστικά κ.ά., οπότε όταν κάνεις χρονομίσθωση σε ένα όχημα είναι σαν να έχεις προπληρώσει τα έξοδά του!

3. Ποια είναι η χρονική διάρκεια;
Συνήθως, η διάρκεια συμβολαίου κυμαίνεται από 1 έως 5 χρόνια. Είναι καλό να γνωρίζεις ότι όσο μεγαλύτερη η διάρκεια τόσο λιγότερα πληρώνεις. Τώρα το τι θα πληρώνεις, έχει να κάνει αποκλειστικά με τη συμφωνία που έχεις κλείσει σε σχέση με τη λήξη του συμβολαίου, δηλαδή, αν έχει δηλώσει εξαρχής ότι θα κρατήσεις ή δεν θα κρατήσεις το αυτοκίνητο, ή ότι θα το αποφασίσεις στη λήξη του.

4. Τι παροχές απολαμβάνω κάθε μήνα;
Καταρχάς ξέρεις από την αρχή τα χρήματα που θα σου κοστίσει το αυτοκίνητο, κάθε χρόνο. Αρά έχεις καλύτερο έλεγχο των εξόδων σου. Δεν έχεις να ασχοληθείς με τα τέλη, ασφάλιστρα και service γιατί αυτά εμπεριέχονται στο μίσθωμα.
Στην περίπτωση του leasing για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, το μηνιαίο μίσθωμα εκτός από το χρηματοδοτικό και το ασφαλιστικό κόστος, συμπεριλαμβάνει τα κόστη επισκευής ζημιών, συντήρησης, αλλαγής ελαστικών, τελών κυκλοφορίας, αυτοκινήτου αντικατάστασης και οδικής βοήθειας. Με λίγα λόγια είσαι σε πλεονεκτική θέση γιατί γνωρίζεις με ακρίβεια το κόστος χρήσης του οχήματος.

5. Hertz Lease για περισσότερες leasεις!

Η λύση σε ό,τι ψάχνεις είναι στην Hertz! Εδώ είναι σίγουρο ότι θα βρεις το αυτοκίνητο που ψάχνεις καθώς διαθέτει αμέτρητες επιλογές σε Ι.Χ. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος adVANtage μπορείς να μισθώσεις φορτηγά Ι.Χ. έως 3,5 τόνους, τα οποία μπορείς να οδηγήσεις και χωρίς επαγγελματικό δίπλωμα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, είναι σίγουρο ότι θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό, με τους ελκυστικότερους όρους στην αγορά, και με την εγγύηση της μεγαλύτερης εταιρείας ενοικίασης αυτοκίνητων στην Ελλάδα.


Όταν διαλέξεις Hertz lease απολαμβάνεις προνόμια όπως:

  • Συντήρηση (έκτακτες και τακτικές βλάβες)
  • Επισκευή φανοποιίας
  • Ασφάλεια (Αστική, Πυρός, Κλοπής, Ιδίων Ζημιών)
  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο
  • Παράδοση των καινούργιων οχημάτων στην χώρο της επιλογής σου
  • Παράδοση και παραλαβή από τον χώρο σου για το τακτικό service
  • Service μόνο σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία κ.ά.

Κι επειδή μοιάζει ότι είσαι καλός στο να βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις, μοιράσου τη σκέψη σου με έναν προσωπικό σύμβουλο της Hertz. Είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσει μαζί σου!
Και να θυμάσαι, το leasing είναι για όλους, ιδιώτες, ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, μα κυρίως για όσους σέβονται την τσέπη τους.
πηγη : capital.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου