Μίμης Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο..

Ο συγγραφέας και πολιτικός Μίμης Ανδρουλάκης, φιλοξενείται στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή.

Στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή, μίλησε ο συγγραφέας και πολιτικός, Μίμης Ανδρουλάκης, με αφορμή το νέου του βιβλίου "Η Νύχτα Με Πέντε Φεγγάρια", που κυκλοφορεί σήμερα από τις εκδόσεις Πατάκη.
Για το βιβλίο που καλύπτει μέσα από τις ιστορίες πέντε γυναικών, μεγάλο μέρος του 20ου αιώνα από την Τουρκία και την γενοκτονία των Ποντίων, το Μακεδονικό ζήτημα, στην Σοβιετική Ένωση και το "βρώμικο '89". "Δεν ξέρω γιατί έβαλα τον τίτλο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι οι γυναίκες του βιβλίου είναι 5", αναφέρει ο συγγραφέας.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Ανδρουλάκης, έγραψε το βιβλίο τυφλός. "Έμεινα τυφλός επί 40 ημέρες όταν και έγραψα αυτό το βιβλίο. Ήταν ο μόνος τρόπος για να είμαι δημιουργικός".
"Σε αυτό το βιβλίο οι άνδρες απογοητεύουν, είναι σκιές. Οι γυναίκες είναι αυτές που δίνουν μία δύναμη ξεχωριστή μέσα στις μεγάλες κρίσεις της ιστορίας", αναφέρει ο συγγραφέας.
πηγη : news247.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου