Μαθήματα πρώτων βοηθειών στον Πειραιά..

H Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ) στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, αναφορικά με τη σημασία και το ρόλο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς και την ιατρική ειδικότητα του Εντατικολόγου, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης, στον Πειραιά με κεντρικό μήνυμα «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας: Εντατικά Μαθήματα Ζωής». Πρώτος σταθμός της εκστρατείας ήταν η Θεσσαλονίκη.
Κεντρική δράση της ενημερωτικής εκστρατείας υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά αποτελεί η ανοιχτή εκδήλωση προς το ευρύ κοινό, με θέμα την Παροχή Μαθημάτων Πρώτων βοηθειών – βασικά βήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων V"ammos, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι και εν ενεργεία παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

πηγη : tanea.gr 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου