Δημοτικές εκλογές: Ο Νίκος Μπελαβίλας εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά..

Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας θα είναι  υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Όνειρο θερινής νυκτός» οι προτάσεις Μητσοτάκη για την Παιδεία
Η υποψηφιότητά του «κλείδωσε» το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από εντατικές διαβουλεύσεις του υποψηφίου με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά  Γιώργο Γαβρίλη και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newpost.
Ο Νίκος Μπελαβίλας είναι αρχιτέκτονας/πολεοδόμος και διδάσκει στο Πολυτεχνείο αστικό σχεδιασμό, ενώ είναι πρόεδρος της Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ. Έχει γεννηθεί στο Πασαλιμάνι και αποτελεί από το 1999 ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης του Θοδωρή Δρίτσα «Λιμάνι της Αγωνιίας». Ο κ. Μπελαβίλας έχει κάνει μεγάλο αριθμό πολεοδομικών προγραμμάτων για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Στην Αριστερά εντάχτηκε στην εφηβεία του.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε απορρίψει την πρόταση να είναι υποψήφιος στην Αθήνα, επικαλούμενος τα καθήκοντά στην Ανάπλαση ΑΕ.
Ωστόσο πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι η στάση του διαφοροποιήθηκε σε ό,τι αφορά τον Πειραιά λόγω του βιωματικού δεσμού που έχει με την πόλη.

πηγη : cnn greece
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου