Πίεση από το πρώτο λεπτό...

Το σημερινο ( στις 22.00 : cosmote tv ) ματς στο Ναο Καραισκακη .., με την Ντουντελάνζ δεν είναι σε καμιά περίπτωση εύκολο... 
Κυρίως γιατί η ομάδα από το Λουξεμβούργο δεν έχει τίποτα να χάσει. Μπορούν να το κάνουν, όμως, εύκολο οι παίκτες του Ολυμπιακού. Στο χέρι τους ή πιο σωστά στα πόδια τους είναι. Αρκεί να κάνουν αυτά που πρέπει.
Το βασικό όλων... Να εφαρμόσουν το πλάνο που έχει καθορίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Πιο είναι αυτό; Μα να πιέζουν από την αρχή του ματς ψηλά. Να αναγκάσουν τους παίκτες της Ντουντελάνζ να έχουν πρόβλημα ακόμα και στην πρώτη πάσα. Να κάνουν λάθη ακόμα και σε απλές μεταβιβάσεις και με αυτό τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» να κλέψουν μπάλες.
Εάν γίνει αυτό κοντά στην περιοχή της Ντουντελάνζ, θα είναι πιο εύκολο να απειλήσουν την εστία του τερματοφύλακά της. Να βγάλουν ευκαιρίες και να απειλήσουν από νωρίς με κάποιο γκολ. Εάν αυτό γίνει και το άγχος θα φύγει και το έργο τους, να κατακτήσουν το τρίποντο, θα γίνει ακόμα πιο εύκολο.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου