'Το Ποταμι ': επικεφαλής ο Θεοδωράκης – Αντιπρόεδρος ο Μαυρωτάς

Επικεφαλής του Ποταμιού παραμένει ο ιδρυτής του Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την εντυπωσιακή επανεκλογή του στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, δεύτερη μέρα των διαδικασιών του τρίτου συνεδρίου του κόμματος.
Για του λόγου το αληθές ο Σταύρος Θεοδωράκης εξελέγη επικεφαλής με ποσοστό 93,59% και ο Γιώργος Μαυρωτάς εξελέγη πρώτος αντιπρόεδρος του κόμματος, που έχει πλέον υιοθετήσει το αμερικανικό μοντέλο των ‘διδύμων’.Γραμματέας Οργανωτικού και Γραμματέας Στρατηγικών Δράσεων του κόμματος εξελέγησαν ο Γιώργος Γκαρής και η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου αντίστοιχα, ενώ επικεφαλής της Νεολαίας εξελέγησαν η Μαρία Δαμανάκη και ο Αναστάσιος Παππάς. Με 90,33% ‘πέρασε’ η πολιτική απόφαση του Ποταμιού ενώ με ποσοστό 41,67% απορρίφθηκε η πρόταση δέκα σημείων του Γιώργου Αμυρά, που υπερψηφίστηκε όμως από το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 34,47%των συνέδρων.
Στην ομιλία του κατά το κλείσιμο των διήμερων εργασιών του Συνεδρίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαρίθμησε τα επτά σημεία που θα καθορίσουν τις μετεκλογικές συνεργασίες του κόμματος ως εξής :
– πλήρης αποκομματικοποίηση του κράτους,οριζοντίως και καθέτως
– ανάδειξη της μεσαίας τάξης σε κεντρική λεωφόρο ανάπτυξης
– σύγχρονη, ανοιχτή Παιδεία, χωρίς τις ιδεοληψίες του περασμένου αιώνα
– σεβασμός όλων των ατομικών δικαιωμάτων χωρίς εκπτώσεις
– προστασία της γης, της θάλασσας, των ζώων ως ιστορική μας υποχρέωση
– διαγενεακή δικαιοσύνη ως πυξίδα για όλες τις οικονομικές και κοινωνικές μας αποφάσεις
– αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία με τελικό στόχο την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
«Είμαστε η πολιτική συμμαχία του ΑΛΛΙΩΣ!», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να ‘ταρακουνά’ την κοινωνία, με καινοτόμες ιδέες, τολμηρές αλλά πάντα μελετημένες προτάσεις και τελικό στόχο να κερδίζει η Ελλάδα. Όσο για την εσωκομματική πραγματικότητα,ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις αποφάσεις του, στέλνοντας το μήνυμα ότι το Ποτάμι θα είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή.

 
Matrix24.gr /kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου