Πρόταση ενοχής απ' τον εισαγγελέα για εννέα πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ για την "κάρτα υγείας"..

Την ενοχή εννέα πρώην μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων είναι οι πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Γκιρτζίκης και Σοφοκλής Πιλάβιος, πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Τζώνης, για την υπόθεση της κάρτας υγείας
Επιπλέον, η πρόταση ενοχής του κ. Τζώνη περιλαμβάνει και τους κ.κ. Οικονομίδη, Σιντόρη, Τοπολιάτη, Χατζηαποστόλου, Προύντζο και Καραμελίδη, άπαντες για το αδίκημα της απιστίας.
Αντιθέτως προτείνει την αθώωση 13 πρώην μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, με κυριότερο όνομα να είναι ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, με τα υπόλοιπα ονόματα να είναι τα εξής: Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης και Σωκράτης Παπαδόπουλος.
Οσον αφορά τιςς εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση (Opentec και PCSystems) και είχαν συμβληθεί με την ΕΠΟ για την «κάρτα υγείας»  προτάθηκε η ενοχή των Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδη, Κωνσταντίνου Βουρδάκη και η αθώωση των Ιωνα Χατζηιωνά, Γιώργου Λυγεράκη, Αθανάσιου Ισμαήλου και Αριστείδη Σταυρόπουλου.
Το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 21 Νοεμβρίου και στις 18 Δεκεμβρίου και οι δικαστές θ’ αποφασίσουν επί της πρότασης του Εισαγγελέα.

πηγη : soccerplus.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου