Επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης..

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη.
Η είδηση από τη διαδικασία που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Αλεξάνδρας ήταν η νέα θέση του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος από σήμερα (16/11) είναι ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ.
Άλλη μία αλλαγη αφορά την θέση του διευθύνοντα συμβούλου, στην οποία τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Αγραφιώτης αντί του Γεώργιου Παύλου.
Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Γ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2017 – 30/6/2018. 

2. Εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 
Μώραλης Ιωάννης - Πρόεδρος 
Κουντούρης Μιχαήλ - Α’ Αντιπρόεδρος 
Αγραφιώτης Δημήτριος - Β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος 
Μπαταγιάννης Ευάγγελος - Γ’ Αντιπρόεδρος 
Βρέντζος Ιωάννης - Μέλος 
Θεοδωρακάκης Λεωνίδας - Μέλος 
Μπαρμπής Κωνσταντίνος - Μέλος 
Μηστριώτης Χρήστος - Μέλος 
Νασίκας Ανδρέας - Μέλος 
Παύλου Γεώργιος - Μέλος 

3. Αποφασίσθηκε η μείωση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 60.000.000 ευρώ με συμψηφισμό ισόποσων σωρευμένων ζημιών αυτής (ήτοι μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από το ποσό των 65.430.000 ευρώ, στο οποίο ανέρχεται σήμερα, στο ποσό των 5.430.000 ευρώ) με σκοπό την αποκατάσταση του λόγου ιδίων κεφαλαίων και μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, σε συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις, μέσω της ακύρωσης 150.000.000 ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ εκάστη (ήτοι από 163.575.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ σε 13.575.000 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ) κατά το λόγο συμμετοχής εκάστου μετόχου. 

4. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε, ομοφώνως, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Σύλλογο, να απονείμει στον Σάββα Θεοδωρίδη τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Προέδρου.

πηγη : naftemboriki.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου