Δεν ξεγράφεις ποτέ τον Ολυμπιακό ..

Μια σειρά αποτελεσμάτων που δεν ήταν καλά για τον Ολυμπιακό -με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- και η κακή εμφάνιση στο Ηράκλειο. Βιάστηκαν ορισμένοι να ξεγράψουν τον Θρύλο. Το είχαν κάνει και στο παρελθόν. Το θέμα είναι πώς το μάθημά τους δεν το έχουν πάρει ακόμα!
Να ξεγράφουν τον Ολυμπιακό για μια ομάδα που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1985 και μια άλλη που πήρε ένα μετά από 24 χρόνια! Αυτό ήταν μεγάλο λάθος και θα το καταλάβουν στην πορεία. Ήδη ο Θρύλος μείωσε τη διαφορά στους 4 πόντους από την κορυφή και έχει μεταφέρει την πίεση στους αντιπάλους του!
Εκείνοι έχουν δείξει πώς δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Στο παρελθόν όποτε το έκαναν, η αλήθεια είναι μία... Λύγιζαν! Οπότε καλύτερα ας κοιτάξουν τις δικές τους ομάδες και να μην ασχολούνται με τον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός προχωρά και κοιτά μονάχα πώς θα γίνεται καλύτερος.
Μια ομάδα που έχει κατακτήσει τόσα πολλά πρωταθλήματα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι μέγα ατόπημα να την ξεγράψεις τόσο νωρίς από το πρωτάθλημα!

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου