Ξεκινάει η Σχολή Διαιτησίας στον Πειραιά..


Το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ. Πειραιά απευθυνόμενο προς τους παράγοντες των σωματείων, τους παρακαλεί να προσέχουν την γενικότερη συμπεριφορά τους κατά των διαιτητών όταν θεωρούν ότι αδικούνται.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών και όπως οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές κάνουν λάθη, το ίδιο συμβαίνει και με τους διαιτητές.

Με τις βωμολοχίες και τις επιδείξεις από την εξέδρα ή τον πάγκο δεν κερδίζεται τίποτα, αντίθετα δημιουργεί μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα. Όποιος θεωρεί ότι έχει παράπονα, είναι καλύτερο να επισκέπτεται όποτε το επιθυμεί τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. και να τα  συζητήσει ψύχραιμα με τα μέλη των αρμόδιων επιτροπών.     


Ξεκινάει αύριο η Σχολή Διαιτησίας στον Πειραιά
Αύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά  ξεκινούν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπό την αιγίδα  της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Καλούνται όλοι οι υποψήφιοι αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν υποβάλλει αίτηση εγγραφής να δώσουν το παρών.

                 

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου