Λάμψη από 27 κούπες στην πίτα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του  «RED 1925» του «Γ. Καραϊσκάκης»  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν όλα τα τμήματα του Θρύλου ενώ σε περίοπτη θέση δίπλα από το κεντρικό πάνελ, των ομιλητών, είχαν τοποθετηθεί οι 27 κούπες που κατακτήθηκαν στην κορυφαία σεζόν του συλλόγου της πόλης μας.
Αργότερα, η ίδια αίθουσα γέμισε από τα παιδιά των υποδομών του συλλόγου στην αντίστοιχη κοπή της πίτας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ΣΦΠ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).
Κουντούρης: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος σε Ελλάδα και Ευρώπη»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλης Κουντούρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στα σπουδαία επιτεύγματα  της περσινής σεζόν:  «Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή εκδήλωση και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Στους αθλητές μας, ευχόμαστε να είναι δυνατοί και να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, έτσι ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Η αλήθεια είναι ότι το έργο των αθλητών μας θα είναι φέτος αρκετά δύσκολο, γιατί θα πρέπει να ανταγωνιστούν σε επιτυχίες την περσινή χρονιά. Μια σεζόν που τα τμήματά μας διεκδίκησαν 26 πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδας και κατέκτησαν τα 25. Αποκορύφωμα των περσινών επιτυχιών ήταν η συμμετοχή 4 τμημάτων μας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και η κατάκτηση των 2 εξ’ αυτών. Το Τσάμπιονς Λιγκ του Πόλο Ανδρών και το Τσάλεντζ Καπ του Βόλεϊ Γυναικών. Και οι δυο κατακτήσεις να σημειώσουμε ότι έγιναν στην έδρα του αντιπάλου, στην Τουρκία και στην Ιταλία. Ήταν επιτυχίες που μας γέμισαν με χαρά και υπερηφάνεια, όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και όλους τους υγιείς φίλαθλους τους Ελλάδας.  Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας και φέτος θα προσπαθήσουν και θα πετύχουν τις ίδιες και  ακόμα περισσότερες κατακτήσεις και για την ιστορία τη δικιά τους και για την ιστορία του συλλόγου μας. Ο Ολυμπιακός  μας πλέον είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη και αυτό όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί το αποδεικνύουν οι δεκάδες τίτλοι που κατακτούμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά και οι συνεχόμενες επιτυχίες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τα τελευταία 7 χρόνια, όπου συμμετέχουμε ανελλιπώς με όλα τα τμήματά μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουμε φτάσει σε 13 ευρωπαϊκούς τελικούς, έχοντας κατακτήσει 6 τίτλους. Η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται από τους τίτλους».
«Μέλη και Φίλαθλοι οι αφανείς ήρωες»
«Για όλα αυτά που πετύχαμε και θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε για όσο αντέχουμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και όλοι όσοι συμμετέχουν, θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες των επιτυχιών που δεν είναι άλλοι από τα 100.000 Μέλη και Φιλάθλους που μας στηρίζουν κάθε χρόνο, προσφέροντας μια ισχυρή οικονομική βάση για το σύλλογο. Ένα θερμό χειροκρότημα για αυτούς…»
Το ευχαριστώ σε ΠΑΕ και ΚΑΕ
Στη συνέχεια ο πρόεδρος τους συλλόγου μας ευχαρίστησε την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, και τους διοικητικούς ηγέτες, τον κ. Μαρινάκη και τους κ.κ. Αγγελόπουλους για την αμέριστη και διαρκή συνεργασία: « Να ευχαριστήσουμε επίσης, την ΠΑΕ του κ. Μαρινάκη και την ΚΑΕ των κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, για την αμέριστη και διαρκή συνεργασία τους, τόσο στην καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεών τους προς τον Ερασιτέχνη, όσο και για τη βοήθειά τους στο εγχείρημα των Καρτών Μελών και Φιλάθλων. Η επιτυχία αυτή οφείλεται βασικά σε αυτή τη στήριξη. Ένα χειροκρότημα και για αυτούς, γιατί ο καθένας πρέπει να παίρνει αυτό που του αναλογεί».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα
«Εγγυητής αυτών των επιτυχιών ο κ. Μαρινάκης»
«Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσουμε, τον άνθρωπο που πριν από 9 χρόνια, όχι μόνο έσωσε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μας έδωσε τη δυνατότητα να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε έναν Ολυμπιακό πρωταθλητή σε όλα τα τμήματα και διεκδικητή ευρωπαϊκών τροπαίων. Ένα θερμό χειροκρότημα στο χρηματοδότη και εγγυητή αυτών των επιτυχιών τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη».
Η σημασία της προσφοράς…
«Τελειώνοντας θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία, σε κάποιους φίλους, της ομάδας οι οποίοι τόλμησαν και βγήκαν μπροστά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αναλαμβάνοντας κάποια τμήματα ως οι κύριοι χορηγοί και υποστηρικτές τους. Είναι ο κ.  Λεριώτης ο οποίος για 4ο χρόνο έχει συνεισφέρει και προσφέρει στο γυναικείο μπάσκετ, έχοντας 3 αήττητα νταμπλ και πάει για το 4ο.  Τον κ. Ξυνή ο οποίος είναι ο χορηγός μας και ο χρηματοδότης στο Χάντμπολ Ανδρών. Είναι η 2η χρονιά του, έχει κατακτήσει ένα νταμπλ και συνεχίζει αήττητος για το 2ο νταμπλ. Και από φέτος είναι ο κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος είναι ο κ. υποστηρικτής στο Ανδρικό βόλεϊ  και σύντομα θα είναι  ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Είναι τεράστια για εμάς αυτή η προσφορά και οι τρεις αυτοί, φίλοι της ομάδας θα θέλαμε πάρα πολύ να γίνουν του χρόνου, 4-5 και να αναλάβουν και τα υπόλοιπα τμήματα και έτσι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και σε αυτές τις οικονομικές δυσκολίες που έχουμε». 
Η αναφορά στις εγκαταστάσεις
«Ένα τελευταίο, για το μέλλον των ομάδων μας είναι και οι εγκαταστάσεις. Όνειρο όλων μας είναι να έχουμε μια κλειστή σάλα, ένα κλειστό κολυμβητήριο. Πλέον η ευθύνη πέφτει στον πρόεδρος και δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος με την εμπειρία του εδώ και 4 χρόνια, και είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι πάλι, αλλά και στον κ. Ιωακειμίδη που είναι ο άμεσος συνεργάτης μας το Δήμο Νικαίας, και όλοι μαζί να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε τον τρόπο για να έχουμε ένα δικό μας σπίτι. Δεν αξίζουν αυτοί οι αθλητές, παγκόσμιοι πρωταθλητές  και ευρωπαίοι να είναι άστεγοι.  Καλή χρονιά σε όλους, ευχόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί στις επιτυχίες και να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι».
Τσιλιγκίρη: «Το 2018, η κορυφαία χρονιά του Ερασιτέχνη»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η  Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη η οποία συντόνισε την εκδήλωση και με τη σειρά της ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέροντας τα εξής: «Το 2018, ήταν η κορυφαία χρονιά του Ερασιτέχνη. Μια χρονιά όπου κατακτήθηκαν 27 τίτλοι. Δεν θα κάνω τίποτα παραπάνω, απλά θα αναφερθώ σε κάθε τίτλο ξεχωριστά με τη χρονολογική σειρά κατάκτησης.
Ξεκινώντας στις 11 Φεβρουαρίου με το πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου Ανδρών.
11 Φεβρουαρίου Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών στο Σ.Ε.Φ.
4 Μαρτίου Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών στη Σαντορίνη
11 Μαρτίου Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών στο ΔΑΚ Γλυφάδας
17 Μαρτίου: Πρωτάθλημα Ελλάδας Πίνγκ Πονγκ Γυναικών στο ΣΕΦ
18 Μαρτίου Πρωτάθλημα Ελλάδας Πινγκ Πονγκ Ανδρών  στο ΣΕΦ
24 Μαρτίου Κύπελλο Ελλάδας Πόλο Ανδρών στη Χίο
25 Μαρτίου Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών στη Γλυφάδα
31 Μαρτίου Λιγκ Κάπ Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών στη Σύρο
Την ίδια μέρα Κύπελλο Ελλάδας πόλο Γυναικών στο Καρπενήσι
11 Απριλίου:  Το Έπος στην Τουρκία κατάκτηση Τσάλεντζ Καπ από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών
Αξίζει να υπογραμμίσουμε εδώ την συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών την ίδια ημέρα στον τελικό του Τσαλεντζ Καπ στο κατάμεστο ΣΕΦ
30 Απριλίου: Πρωτάθλημα Ελλάδας βόλεϊ Γυναικών και πρώτο ιστορικό τρεμπλ!
9 Μαΐου: Πρωτάθλημα Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών στο Ρέντη.
13 Μαΐου  Πρωτάθλημα Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών στο Κερατσίνι
15 Μαΐου Πρωτάθλημα Ελλάδας πόλο Γυναικών στο Παπαστράτειο.
26 Μαΐου Πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο Ανδρών στον Πειραιά!
6 Ιουνίου ιστορικό πρώτο Πρωτάθλημα Ελλάδας στο Χάντμπολ, μια ακόμα φιέστα στο Ρέντη!
9 Ιουνίου: Βασιλιάς της Ευρώπης ο Ολυμπιακός, με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στη Γένοβα και την επίτευξη του Θρυλικού τερμπλ!
7 Ιουλίου: Ερυθρόλευκο τρεμπλ και στην κολύμβηση με το πρωτάθλημα σε άνδρες, γυναίκες και γενική βαθμολογία!
15 Ιουλίου: Πρωτάθλημα Ελλάδας Ανοιχτού Στίβου Ανδρών στην Πάτρα!
17 Ιουλίου: Πρωταθλητής και στο SUP!
10 Οκτωβρίου: Κατάκτηση Σούπερ Καπ Ελλάδας και 4ος τίτλος σε μια χρονιά για την ομάδα πόλο Ανδρών.
9 Δεκεμβρίου: Φινάλε με το πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Πάτρα!.
Πριν συνεχίσουμε τη διαδικασία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς και υποστηρικτές του Ολυμπιακού: Τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον Όμιλο Ξυνή, την Εuropcar, το Grefis Travel, τη Buy The Mile, τη Gima Caffe, τη Vechro, την Comline, τα Ελαστικά Δημητρακόπουλος, την Terranova, το γυμναστήριο AlterLife και τον υποστηρικτή μας στα γεύματα αγώνων των κ. Γλου».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Μώραλης: «Τα τρόπαια τα λένε όλα»
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Πειραιά και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννη Μώραλη ο οποίος ανέφερε τα εξής:  «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ιδιαίτερα οι αθλητές γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η υγεία. Θα είναι σύντομος ο χαιρετισμός μου. Τι να πει κανείς; Τα τρόπαια πίσω μου τα λένε όλα. Ο Μιχάλης και η Χριστίνα τα είπαν όλα. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο μεγάλο σωματείο της Ελλάδας, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, αν όχι το μεγαλύτερο, με  δεκάδες αθλήματα, Ολυμπιακά αθλήματα και όχι μόνο και επιτυχίες διαχρονικές. Εγώ θα πω ένα μπράβο στον Μιχάλη, γιατί πριν λίγα χρόνια πήρε ένα ρίσκο κατά την άποψη μου. Τότε ήμασταν συνεργάτες και είχα πραγματικά μια απορία αν θα τα καταφέρει να μαζέψει την κατάσταση που υπήρχε στον ερασιτέχνη, με την στήριξη φυσικά του Βαγγέλη του Μαρινάκη. Όχι μόνο τα καταφέρανε, αλλά πήγαν ακόμα πιο ψηλά τον Ολυμπιακό και οργάνωσαν καλύτερα την ομάδα. Δεν είναι τυχαίοι οι τίτλοι και τα κύπελλα. Έρχονται μέσα από προσωπική δουλειά, από διαπραγματεύσεις, ώρες, στεναχώριες, χρήματα. Προφανώς έχει παίξει ρόλο ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης και οι τρεις υποστηρικτές που ακούστηκαν, ο Πέτρος ο Μαντούβαλος, ο Γιώργος Λεριώτης και ο κ. Ξυνής. Εμπιστεύονται μια ομάδα που έχει μια σταθερή διοίκηση. Δεν εμπιστεύεται κανείς τα χρήματα του σε μια ομάδα που δεν έχει σταθερή διοίκηση, δεν έχει πολύ κόσμο, όπως έχει ο Ολυμπιακός και δεν έχει μια προοπτική. Αλλά και αυτοί οι άνθρωποι, πέρα από την φίλαθλη ιδιότητα τους καθώς είναι και οι τρεις Ολυμπιακοί, είδαν και μια κατάσταση που τους επιτρέπει τα λεφτά τους να πιάσουν τόπο. Άρα ελπίζω η  “αποτυχημένη” περσινή χρονιά, με την απώλεια ενός τίτλου, να ξεπεραστεί. Εύχομαι το  2019 να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους και να συνεχίσετε να δουλεύετε έτσι. Να αναφερθώ και σε ένα κομμάτι που δικαιολογημένα ο Μιχάλης το χρεώνει στο Δήμο και το δήμαρχο, της ανυπαρξία αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πειραιά. Είναι εδώ και ο φίλος ο Γιώργος ο Ιωακειμίδης και νομίζω και εκείνος θα πει ότι ο πιο αδικημένος Δήμος, σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι ο Δήμος Πειραιά. Νίκαια-Ρέντη έχετε κλειστά Γυμναστήρια, Πέραμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός και άλλοι Δήμοι, έχουν κολυμβητήρια, κλειστά γυμναστήρια. Είναι ένα κακό το οποίο υπάρχει πολλά χρόνια στον Πειραιά. Πιστέψαμε και εμείς ότι από την πρώτη θητεία μας θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε. Μαζί με την Σταυρούλα την Αντωνάκου και τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη, αυτό που προσπαθήσαμε και πετύχαμε από την πρώτη θητεία, είναι να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αυτό συνεχίζουμε να πράττουμε.  Δυστυχώς το πρόβλημα στον Πειραιά, δεν είναι οικονομικό. Είναι η απώλεια μεγάλων οικοπέδων, ελεύθερων χώρων. Το να κάνεις ένα γυμναστήριο, ένα ολυμπιακό κολυμβητήριο, είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο Δήμος Πειραιά, για τα οικονομικά του δεδομένα. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει, είναι να απαλλοτριώσει τόσα στρέμματα γης ώστε να μπορέσει να κάνει τις εγκαταστάσεις. Παρόλα αυτά προσπαθούμε και πιστεύω πως ο κόσμος του Πειραιά, οι πολίτες θα μας δώσουν τη δυνατότητα να έχουμε άλλη μια δεύτερη θητεία, τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει πλέον τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσουμε για τουλάχιστον ένα κολυμβητήριο, προδιαγραφών για ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες και να δούμε και τη δυνατότητα ενός κλειστού γυμναστηρίου.  Είμαστε στη διαδικασία, προσπαθούμε και προσπαθούμε σκληρά. Το έχω ξαναπεί ότι όσο άνετα αισθάνομαι σε αυτή την αίθουσα, που έφαγα 21-22 χρόνια από τη ζωή μου ως εργαζόμενος και παραμένω στη διοίκηση του Ολυμπιακού,  δεν αισθάνομαι ακόμα στου δημοτικού συμβουλίου. Γνωρίζω την αναγκαιότητα να παίζουν παγκόσμιοι πρωταθλητές και αθλητές με ευρωπαϊκά κύπελλα σε σωστά κολυμβητήρια και όχι σε αυτές τις άθλιες εγκαταστάσεις που προπονούνται. Θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα βρει ο Ολυμπιακός και τα υπόλοιπα σωματεία του Πειραιά, στέγη καλύτερη. Θα ακολουθήσει και η κοπή πίτας των Ακαδημιών και θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά που γίνεται καθώς οι ακαδημίες είναι εξίσου σημαντικό κομμάτι για ένα σύλλογο. Καλή χρονιά σε όλους και τα καλύτερα έρχονται όπως λέει και ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης».     
Ο χαιρετισμός του κ. Ιωακειμίδη
To λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Ιωακειμίδης ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Ο κόσμος που είναι εδώ και ο κόσμος ο απογευματινός, γιατί χωρίς ακαδημίες ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταθεί και νομίζω ότι αυτή η διοίκηση τα κατάφερε καλά και στον χώρο του αθλητισμού και στις ακαδημίες. Στην εύρεση των πόρων έχουμε μια καλή κουβέντα με τον Μιχάλη και αμέσως μετά τις εκλογές θα προχωρήσουμε κάποια πράγματα. Θα το ανακοινώσουμε τότε. Σημασία έχει να είστε καλά, να συνεχίζετε και να μας φέρνετε όλα αυτά τα κύπελλα ώστε να καμαρώνουμε»
Πέτρος Μαντούβαλος: «Τιμή να υπηρετούμε αυτή την ομάδα»
Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό του μεγάλου υποστηρικτή του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός κ. Πέτρου Μαντούβαλου: «Χαίρεται κύριε Πρόεδρε και φίλε Μιχάλη Κουντούρη, κύριοι και κυρία του συμβουλίου, αγαπητοί φίλοι.  Είναι στην πραγματικότητα η πρώτη δημόσια εμφάνιση μου και ο τρόπος να εκφράσω τη ευγνωμοσύνη μου για την συνεργασία που είχαμε και την θέση μου πλέον στο συμβούλιο και στην ηγεσία του βόλεϊ αλλά θέλω να σας ξαναπώ ότι και επιμελητής να ήμουν στο τμήμα του πινγκ πονγκ θα ήταν τιμή μου γιατί είμαι Ολυμπιακός από τη γέννηση μου. Αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Άρα ξανά τονίζω κύριε δήμαρχε και αγαπημένε φίλε Γιάννη Μώραλη, η φιλία, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη, άγνωστες λέξεις για τον περισσότερο κόσμο αλλά σημεία κυρίαρχα για τον Ολυμπιακό, δίνουν το δείγμα που πορευόμαστε. Έτσι είμαστε οι Ολυμπιακοί, έτσι είμαστε στον Ολυμπιακό και θυμίζω κάτι ακόμα, ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μνημονεύουν σε όλες μας τις εκδηλώσεις ακόμα και τους φιλάθλους μας που χάθηκαν. Δεν υπάρχει ομάδα που να το κάνει αυτό, δεν υπάρχει σύλλογος που να μνημονεύει τους φιλάθλους τους χαμένους κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής. Δημόσια θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω και να πω ότι είναι τιμή να υπηρετούμε αυτή την ομάδα σε όλη την  Ελλάδα, γιατί μόνο νίκες, χαρά και διδάγματα προσφέρει. Στην πορεία σας κύριε Δήμαρχε, επίσης, γιατί μίλησα για συντροφικότητα, φιλία και αλληλεγγύη, ήμουνα εκεί και είναι από τις μεγαλύτερες χαρές, ως βουλευτής, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στη σπουδαία αυτή πόλη μας. Να ξέρετε ότι η πορεία η δική μου είναι σύστοιχη και το αξίζετε, με την πορεία της πόλης μας και την πορεία μας στο δήμο και τον Ολυμπιακό. Χίλιες ευχές σε όλους και σας ευχαριστώ ιδιαίτερα».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Οι τυχεροί της ημέρας!
Ακολούθησε η διαδικασία της κοπής πίτας των τμημάτων με τους νικητές να είναι οι εξής: Κατερίνα Ζακχαίου (βόλεϊ Γυναικών), Γιώργος Πετρέας (βόλεϊ Ανδρών), Δημήτρης Νικολαΐδης (πόλο Ανδρών), Δήμητρα Παπαναστασίου (πόλο Γυναικών), Τίμης Πουρνάρας (Χάντμπολ Ανδρών), Χριστίνα Λίτση (Μπάσκετ Γυναικών), Νίκος Γέμελος (κολύμβηση), Ιερόθεος Δρίτσας (στίβος), Γιώργος Σταματούρος (πινγκ πονγκ), Γιώργος Καραλής (πολεμικές τέχνες), Κέλυ Λεοντοπούλου (Κανόε Καγιάκ), Κατερίνα Ταβουλάρη (ιστιοπλοΐα). Ο μεγάλος τυχερός ήταν η αθλήτρια Κέλυ Λεοντοπούλου του τμήματος Κανόε Καγιάκ η οποία κέρδισε το εξαήμερο αεροπορικό ταξίδι στο Παρίσι προσφορά του επίσημου ταξιδιωτικού συνεργάτη του συλλόγου μας, «Grefis». Οι υπόλοιποι νικητές κέρδισαν δώρα από τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου μας:  Europcar, Vechro, Δημητρακόπουλος Ελαστικά, Alterlife, Red Store και Τerranova.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου