ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ»


«Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Μπελαβίλας, συμφωνεί με την από 18/7/2018 εισήγηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γ. Μώραλη προς το Δημοτικό Συμβούλιο, την οποία ψήφισε η πλειοψηφία των συμβούλων. Στην εισήγησή του είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αναφέρονται στο master plan  του Ο.Λ.Π., όπως είναι η δημιουργία mall εντός της λιμενικής ζώνης, τα ύψη των κτηρίων τα οποία θα πρέπει να είναι εναρμονισμένα με την πόλη, η σύνταξη και έγκριση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) σχετικά με την επέκταση του προβλήτα για την κρουαζιέρα, καθώς και η ανάγκη ύπαρξης κυκλοφοριακών μελετών.
Ερωτηματικό βέβαια αποτελεί για όλους το γεγονός της εκκωφαντικής σιωπής του σημερινού υποψήφιου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχους διαχρονικά της Δημοτικής Παράταξης “Λιμάνι της Αγωνίας”, όταν ο πρώην επικεφαλής της και πρώην Υπουργός κ. Θοδωρής Δρίτσας, υπέγραφε την πώληση του λιμανιού και ταυτόχρονα τις υποχρεωτικές επενδύσεις,  μια εκ των οποίων είναι η προέκταση του προβλήτα για την κρουαζιέρα.
Καλό θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ αφενός να μην αλλάζει θέση ανάλογα με τη θέση και την ιδιότητα που φέρει, αφετέρου να μην προσπαθεί με «προτάσεις-στρακαστρούκες» να παραπλανήσει την κοινή γνώμη για μικροκομματικούς λόγους».

Επισυνάπτεται η υπ. αριθμ. 481 απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κατά την 21η  συνεδρίαση στις 18/7/2018,  αναφορικά με το master plan του Ο.Λ.Π.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου