Ισπανική ομελέτα...

Υλικά:
Μισό κιλό πατάτες
Λίγο βούτυρο
2 μικρά κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
8-9 αυγά
25 γραμ. σχοινόπρασο

Εκτέλεση:
  1. Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και την πιπεριά αφαιρώντας τους σπόρους. Κόψτε τις πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες.
  2. Ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια για 10 λεπτά και προσθέστε την πιπεριά.
  3. Βράστε τις πατάτες για 10-12 λεπτά. Στο μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά με αλατοπίπερο και ρίξτε μέσα το σχοινόπρασο.
  4. Ρίξτε λίγο ακόμα βούτυρο στο τηγάνι και ρίξτε τις πατάτες. Προσθέστε το μείγμα του αυγού και τηγανίστε για 15 λεπτά. Βάλτε το τηγάνι στο φούρνο για 2 λεπτά ακόμα.



πηγη : tanea.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου