Κάτω από το χαλί... : ' βαλε το χέρι σου ' ...

Σεξ. Αυτή η ανάγκη που στο ζωικό βασίλειο είναι ένα ακόμα ένστικτο επιβίωσης του είδους μέσω της αναπαραγωγής, ένα αναγκαίο ζωώδες ένστικτο, δεν έχει καμία ομοιότητα με το σεξ των ανθρώπων. Δεν έχει κανένα φετίχ μέσα της η ίδια η πράξη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα άλογο κάνει σεξ με ένα θηλυκό γιατί του άρεσαν οι οπλές της ή τα μάτια της. Σίγουρα για την εύρεση συντρόφου στο ζωικό βασίλεια θα παίζουν ρόλο κάποια χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα η υγεία, το άρωμα του σώματος, η χαίτη κλπ, αλλά μέχρι εκεί φτάνει. Με τον άνθρωπο, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Ο καθένας μας αναζητά να απολαύσει τις δικές του επινοήσεις, φαντασιώσεις και φετίχ. Είναι εκείνο το χαμόγελο, ο τρόπος που παίζει με τα μαλλιά της, εκείνη η φλέβα στο χέρι του ή ακόμα αν το δούμε κι απ’ την κυνική επιφανειακή πλευρά ίσως είναι ο κώλος του, το στήθος της ή τα υπόλοιπα προσόντα τους, που είναι ικανά να θρέψουν την κάθε φαντασίωση κι απόλαυση μέσα στο σεξ. Αυτά που πλάθει ο νους μας, μας ξεχωρίζουν απ’ την ενστικτώδη συμπεριφορά των ζώων. Τι είναι, όμως, απόλαυση και πώς έρχεται η απόλαυση;«Εκείνη ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά, τα στήθη της μέσα στον ιδρώτα απ’ το πρόσωπό του και την ανάσα της να αναζητά απεγνωσμένα ρυθμό. Με τεντωμένους τους τετρακέφαλούς του, ωθείται όλο και πιο δυνατά και ρυθμικά ανάμεσα στα μπούτια της σε μια προσπάθεια να αγγίξουν τη μέγιστη απόλαυση στο μυαλό τους. Ανεπαίσθητα, κυριευμένη από σύγχυση, με το ένα χέρι τον τραβάει μακριά και με το άλλο σπρώχνει το σώμα του να μπει πιο βαθιά μέσα της. Της μαζεύει τα χέρια και παλάμη-παλάμη τα ενώνει και τα επιτάσσει δίπλα στο κορμί της. Βρίσκει μία ανάσα μετά βίας και του ψιθυρίζει..

Εκείνος, στο άκουσμα της παράκλησής της να βάλει το χέρι του ... το βάζει και το σφίγγει. Τόσο όσο νιώθει μέσα της το ανυπέρβλητο φούντωμα, που διαταράσσει το κορμί και το μυαλό της, φέρνοντάς την ένα βήμα πριν τελειώσει. Το ίδιο συμβαίνει και σ’ αυτόν. Αυτή η απότομη έξαψη, να τη βλέπει να αγωνιά, ελεγχόμενα, για τη ζωή και να της δίνει την απόλαυση, τον φέρνει κι αυτόν στο έπακρο της στιγμής τους.Φτάνει στην ικανοποίηση μέσω της ικανοποίησής της; Μπορεί να φτάνει εκεί απ’ την καύλα ότι εκείνη του έδωσε το δικαίωμα να ελέγχει με τα δικά του χέρια τη ζωής της; Είναι που αποζητά την εξουσία και τη βρίσκει απλόχερα πάνω σε αυτήν την κίνηση για να επιβεβαιώσει την κυριότητά του;
Το σεξ γεμάτο φετίχ, φαντασία και καύλα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Κι είναι μοναδικό μέσα σε ένα ζευγάρι, σε βαθμό που δε θα μπορέσεις να βρεις το ίδιο σε κάποιον άλλον σύντροφο. Τι σε ικανοποιεί και σε φέρνει στην απόλυτη απόλαυση της στιγμής; Πες το ελεύθερα και κάντε το πράξη! Όταν δώσεις το δικαίωμα στο σύντροφό σου να εξουσιάσει τη φαντασία σου, σεβόμενοι κι οι δυο τους δικούς σας κανόνες, θα φτάσεις στον αυτοσκοπό της απόλαυσης στο σεξ.


Συντάκτης: Γιώργος Μαντάς
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου