«Αν ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός στο ΑΤ Ομόνοιας»..O θάνατος του Νιγηριανού Εμπουκά στο ΑΤ Ομόνοιας στάθηκε αφορμή για ένα ανθρωπιστικό μήνυμα στο γήπεδο στα Σεπόλια με το γκράφιτι προς τιμήν του Ελληνας σούπερ σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 34χρονος Νιγηριανός Μαμάν Σουμπέκ, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρός στο ΑΤ της Ομόνοιας και έκτοτε έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του, που έλαβε χώρα στις 8 Φεβρουαρίου. Με την Αστυνομία να υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε αστυνομική βία εναντίον του.

«Δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα του. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τι είναι αυτό που προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα. Μπορεί κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, κάποια λοίμωξη στα πνευμόνια, υπέρταση ή ακόμα και κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών. 

Το οίδημα που υπέστη στα πνευμόνια εξηγεί και το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τον είδαν να βγάζει αφρούς από το στόμα εντός του Α.Τ. Ομονοίας Το τελικό πόρισμα για το τι πραγματικά συνέβη θα το έχουμε όταν πάρουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων. Τότε είναι που θα συνταχθεί η τελική ιατροδικαστική έκθεση» τονίζουν εν αναμονή των εξετάσεων του Εμπουκά οι αρμόδιοι.

 Αγνώστοι με αφορμή το περιστατικό αυτό έκαναν γκράφιτι προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

«Αν δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός στο Α.Τ. Ομόνοιας» τονίζει το μήνυμα στο γήπεδο στα Σεπόλια το οποίο έχει γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τις φωτογραφίες να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Antifa Live.


Δείτε τις φωτογραφίες:

πηγη : enallaktikos.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου