ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΡΕΤΣΟ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρη Κρέτσο είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Μιχάλη Κυριακίδη, την Β΄αντιπρόεδρο Μαίρη Αρώνη, το μέλος του ΔΣ Στέλιο Μπρατσόλη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Πειραιά, Κανάλι 1, Τάκη Αβραμίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας.

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα συζητήθηκε το θέμα της αδειοδότησης των Δημοτικών Ραδιοφωνικών σταθμών και της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε  να αναζητηθούν τρόποι συνεργασίας με την ΕΡΤ για την μετάβαση στο ψηφιακό Ραδιόφωνο, να πραγματοποιηθεί  από κοινού εκδήλωση  με θέμα την Οπτικοακουστική Παιδεία και να αναζητηθούν κονδύλια μέσω του ΕΣΠΑ για τον  ψηφιακό μετασχηματισμό των αναλογικών ραδιοφώνων.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου