Το Mister100 είναι ένα ζωντανό, παραδοσιακό στέκι για τους φίλους του μπιλιάρδου..

Mister100 είναι ένα συνοικιακό μπιλιαρδάδικο, που από το 1992 αποτελεί στέκι για τους λάτρεις του αθλήματος στο Κουκάκι. Ο ιδιοκτήτης του, ο κ. Ανδρέας Λουμπαρδιάς και η μητέρα του, η κ. Δήμητρα στηρίζουν με την παρουσία τους και την αγάπη τους το «πρωτότοκο» παιδί τους∙ ο κ. Λουμπαρδιάς έχει και τα Champion Club Billiards στη Νέα Σμύρνη. Όμως είναι το Mister100 που διαθέτει τον αέρα του κλασικού μπιλιαρδάδικου μιας άλλης εποχής, τότε που το μπιλιάρδο και τα ηλεκτρονικά τύπου pac-man ήταν το απόλυτο must για τους μαθητές.

Η κ. Δήμητρα σερβίρει τους καφέδες και τα μεζεδάκια στο Mister100.


Το Mister100 κρατάει την αύρα ενός παραδοσιακού μπιλιαρδάδικου.
Ο ίδιος ο κ. Λουμπαρδιάς μαθαίνει στο 11χρονο γιο του το άθλημα, που είναι ένα από τα τρία υποψήφια προς ένταξη αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. «Το βασικό είναι ότι το μπιλιάρδο χτίζει παρέες. Υπάρχει αυτή η μερίδα ανθρώπων που είχαν αγαπήσει το μπιλιάρδο ως μαθητές ή φοιτητές και κάπου χάθηκαν με δουλειές και οικογένεια, και τώρα που αυτά μπήκαν σε μια ροή επιστρέφουν στο μπιλιάρδο. Κάποιες παρέες ενώνονται ξανά, κάποιες άλλες δημιουργούνται τώρα. Και επειδή σαν λαός είμαστε τέτοιοι άνθρωποι και μας έχει λείψει η παρέα, όλοι μέρα μπροστά στα κομπιούτερ και στα κινητά, επιστρέφουμε σιγά σιγά και στο μπιλιάρδο. Γιατί αυτό που αναζητούμε είναι το στέκι», εξηγεί ο κ. Λουμπαρδιάς ενώ από το ραδιόφωνο ακούγεται το «Πού πας χωρίς αγάπη;» και η κ. Δήμητρα ετοιμάζει τους καφέδες. 

πηγη : popaganda.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου