Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει -Τι ισχύει στις ισοβαθμίες..

Επειδή τα πρωταθλήματα μας οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους επισημαίνουμε στα σωματεία μας και τους εκπροσώπους για το τι ισχύει στις περιπτώσεις ισοβαθμίων.

Τα κριτήρια  στις περιπτώσεις ισοβαθμιών βάση του νέου ΚΑΠ  (άρθρο 20) είναι τα εξής:
α) Τα αποτελέσματα των αγώνων των σωματείων που ισοβαθμούν
β) Η διαφορά τερμάτων των αγώνων των σωματείων που ισοβαθμούν
γ) Η συνολική διαφορά τερμάτων στο σύνολο αγώνων του πρωταθλήματος
δ) Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο αγώνων του πρωταθλήματος
ε) Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο αγώνων του πρωταθλήματος

Εφόσον προκύψει  ισοβάθμηση ομάδων μετά από αυτά τα 5 κριτήρια τότε μόνο οι ομάδες που ισοβαθμούν δίνουν αγώνα κατάταξης.
  
Τι θα ισχύσει με άνοδο και υποβιβασμό

Με βάση τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, υποβιβάζονται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ 3 Πειραϊκά σωματεία.
Ως εκ τούτου και με βάση την προκήρυξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2018- 2019 ισχύουν τα εξής:
Συνολικά από την Α΄ Κατηγορία υποβιβάζονται 6 ομάδες 
Από κάθε όμιλο της Α΄ Κατηγορίας υποβιβάζεται απ΄ ευθείας η τελευταία ομάδα, ενώ από τους αγώνες  που θα ακολουθήσουν θα υποβιβασθούν οι 2 τελευταίες ομάδες.

Από την Β΄ Κατηγορία ανέρχονται συνολικά 5 ομάδες στην Α΄ Κατηγορία,  ενώ στην Γ΄ Κατηγορία υποβιβάζονται συνολικά 4 ομάδες (2 από κάθε όμιλο)

Από την Γ΄ Κατηγορία ανέρχονται στην Β΄ Κατηγορία συνολικά 3 ομάδες.

Το Σάββατο 13/4 στο Νικολαΐδης οι Τελικοί του Κ18
Το Σάββατο  13 Απριλίου  2019 στο γήπεδο Νικολαΐδη , η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά έχει προγραμματίσει τους αγώνες της Τελικής φάσης του Εφηβικού  πρωταθλήματος περιόδου 2018-2019.
Ο μικρός τελικός ανάμεσα σε ΑΜΦΙΑΛΗ και Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ θα ξεκινήσει στις 11:00 ενώ ο Μεγάλος Τελικός ανάμεσα σε ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  και ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα ξεκινήσει στις 13:30.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές, ενώ θα τιμηθούν ακόμη οι πρωταθλήτριες ομάδες των 3 ομίλων της Β΄ Κατηγορίας του Εφηβικού  Πρωταθλήματος:  ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (1ος),  ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ  (2ος),  ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (3ος) .Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής
1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος κ. ΤΣΑΜΟΥΡΗ Δ., Προέδρου  του σωματείου  ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς και την έγγραφη  απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ' αυτόν  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη  του αγώνα  Πρωταθλήματος ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 23.3.2019 –  απειλητική, αντιαθλητική συμπεριφορά:
Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης  εισόδους στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για πέντε (5) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική 50€  στον κ. ΤΣΑΜΟΥΡΗ Δ. Πρόεδρο του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρα 12 παρ.α και 10 παρ.ιε του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ' αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 23.3.2019  – αντιαθλητική συμπεριφορά μέλους Δ.Σ.:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  για παράβαση του άρθρου  14.παρ1-2-3 του  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ' αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 24.3.2019  –εξυβριστική,  αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλου:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  για παράβαση του άρθρου  14.παρ1-2-3 του  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου