Η δομή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μετά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων..

Μετά το «όχι» του Βασιλειάδη στη συνάντηση της Δευτέρας (8/4) με την αντιπροσωπεία της ΕΠΟ η αναδιάρθρωση θεωρείται δεδομένη.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είχαν ζητήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Super League να διεξαχθεί με 16 ομάδες και όχι με 14, όπως είχε αποφασιστεί από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και να ισχύσει κανονικά για την επόμενη χρονιά το συμβόλαιο των επτά ΠΑΕ του συνεταιρισμού με την ΕΡΤ. Αυτό το αίτημα όμως δεν έγινε αποδεκτό από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
Κατόπιν τούτου, αύριο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην οποία θα επανεπιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα της συνάντησης και θα αποφασιστούν οι όποιες παρατηρήσεις επί της τροπολογίας Βασιλειάδη, που εν συνεχεία θα κατατεθεί στη Βουλή.
Το SoccerPlus σας παρουσιάζει το χάρτη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων μετά την αναδιάρθρω– Για τη σεζόν 2019 – 2020 η Super League 1 θα έχει 14 ομάδες, που θα είναι οι εξής: Οι δώδεκα ομάδες της, ο πρωταθλητής της Football League, ενώ μία θέση θα κριθεί σε μπαράζ μεταξύ του 13ου της φετινής Super League με τον δευτεραθλητή της Football League. Απευθείας θα υποβιβαστούν στη Super League 2 oι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.
-Η νεοιδρυθείσα Super League 2 θα έχει 12 ομάδες, που θα είναι οι εξής: Οι οκτώ πρώτες της Football League, οι τρεις που θα υποβιβαστούν από τη Super League και η ομάδα που θα ηττηθεί στο μπαράζ για τη θέση στη Super League.
– Η Football League, που θα το τρίτο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα, θα αποτελείται από 14 ομάδες, που θα είναι οι εξής: Η 11η και η 12η της Football League και οι 12 ομάδες που θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική.
– Aπό την Γ΄ Εθνική θα ανέβουν στη Football League οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες από τους ισάριθμους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, καθώς και 4 δευτεραθλήτριες, οι οποίες θα προκύψουν από αγώνες μπαράζ μεταξύ των 8 συνολικά δευτεραθλητριών του φετινού πρωταθλήματος.

πηγη : soccerplus.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου