Δευτέρα 6 Mαη η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του θΡΥΛΟΥ για τη νέα σεζόν 2019-2020


Απόψε η σεζόν «κλείνει» για τον Ολυμπιακό με τον αγώνα στη Λάρισα. Από τη Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε περίοδο διακοπών. Την ίδια ημέρα, όμως, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν. Με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.
Το μεσημέρι της 6ης Μαΐου, στις 13:00, στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γίνει η παρουσίασή τους. Μετά από μια χρονιά που ο κόσμος του Ολυμπιακού αγκάλιασε την νέα ομάδα που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, που ήταν συνεχώς στο πλευρό της, που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια ασταμάτητα και αδιάκοπα, την επόμενη σεζόν είναι ακόμα πιο σημαντικό να είναι δίπλα της. Γιατί ο λαός του Θρύλου κάνει τη διαφορά και θα είναι ο συμπαίκτης στην πορεία για την επιστροφή στους τίτλους.
Με τη σχετική ενημέρωση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει πως: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6/5, στις 13:00 στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν από την Τρίτη (7/5) το πρωί να κλείνουν μία μόνιμη θέση στον Ναό μας για τη νέα σεζόν!
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και τα όνειρα τα κάνουμε και τα βιώνουμε, όπως πάντα, μαζί! Ο 12ος παίκτης του Θρύλου, όπως κάθε χρόνο, δίνει βροντερό παρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όλοι μαζί ως μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ!
Μείνετε στο www.olympiacos.org και στα social media της ομάδας μας, ώστε να μάθετε τα πάντα για τον τρόπο που θα εξασφαλίσετε τη θέση σας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη νέα χρονιά!»

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου