Χρηστος Στουκας : 'Με Γνώση, Υπευθυνότητα, Δουλειά και Πολιτική Βούληση για το Μελλον της Αττικης '..

Στις 26 Μαιου ο τομεας Πειραιά καλείται να δώσει και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη ΣΓουρο - Γιάννης Σγουρός, που άφησε έργο και έχει πολλά ακόμα να δημιουργήσει για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Αττικης . Μαζί του κι εγώ υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος. 
Γεννήθηκα στην Καστάνιανη Πωγωνίου στην Ήπειρο στις 23 Απριλίου του 1950. Μεγάλωσα στον Κορυδαλλό και συνεχίζω μέχρι σήμερα να δραστηριοποιούμαι τόσο εκεί όσο και στην ευρύτερη περιοχή Πειραιά. Εκτελωνιστής στο επάγγελμα με σπουδές στα Οικονομικά και τη Στατιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Η πολιτική σταδιοδρομία μου ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια και μέχρι σήμερα συμμετέχω στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου.
Έχω διατελέσει:
Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά(ΕΠΣΠ)
Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ
Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ της Ε.Π.Ο
Μέλος Δ.Σ ΠΑΕ Προοδευτικής
Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορυδαλλού
Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Προοδευτικής
Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Κορυδαλλού
Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Κορυδαλλού

Η εκλογική αναμέτρηση στις 26 Μαΐου πρέπει να έχει τη σοβαρότητα και τη λογική που σε κάθε ώριμη δημοκρατία πρέπει να υπάρχει. Από την επαφή μου με τα κοινά τόσο στον τομέα του Πειραιά που δραστηριοποιούμαι όσο και στους άλλους τομείς της Περιφερειας διαπιστώνω ότι η Αττική είναι πλέον ανοχύρωτη!
Χρειάζεται γνώση, υπευθυνότητα, δουλειά και πολιτική βούληση.
Στην εποχή των κραυγών και αυτής της ιδιάζουσας πολιτικής συγκυρίας του λαϊκισμού, οι πολίτες της Αττικης πρέπει να δώσουν σαφή εντολή στον Γιάννη Σγουρό και στους συνεργάτες περιφερειακούς συμβούλους του να αναλάβουν την πορεία και τον μέλλον της Αττικης.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου