Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ..Παρακαλούνται τα σωματεία που δεν έχουν παραλάβει τα απαραίτητα έγγραφα (Σύγκληση – Εγκύκλιος – Ειδικό Πληρεξούσιο) για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Πειραιά της 24.6.2019, όπως προσέλθουν στη Γραμματεία της Ένωσης προκειμένου να τα προμηθευτούν.

Υπενθυμίζεται ότι το Ειδικό Πληρεξούσιο που αφορά την εκπροσώπηση των σωματείων στη Γ.Σ. θα πρέπει να κατατεθεί υπογεγραμμένο και σφραγισμένο στην Ε.Π.Σ. Πειραιά μέχρι και την Πέμπτη 20.6. Κυκλοφόρησαν  τα έντυπα Αιτήσεων Μεταβολών ποδοσφαιριστών

Γνωρίζουμε στα σωματεία μας, ότι παρελήφθησαν  από την Ε.Π.Ο. και βρίσκονται στην διάθεση τους οι Αιτήσεις Μεταβολών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν  τα σωματεία ή οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία της Ένωσης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κάθε σωματείο μας μπορεί να λάβει  10 δωρεάν  έντυπα.

Επίσης τα σωματεία μπορούν να προμηθευθούν από την γραμματεία της Ένωσης τις Υποχρεωτικές από φέτος Κάρτες Υγείας.
Κλειστά τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά τη Δευτέρα 17.6

Κλειστά θα παραμείνουν τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά την ερχόμενη Δευτέρα  λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.
Τα γραφεία  της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα λειτουργήσουν και πάλι  κανονικά από την Τρίτη 18/6/2019 (09.00-17.00).
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου