Ανδρέας Βροντάκης: Η υποψηφιότητα του εκτελωνιστή που ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στο Ρεθυμνο ..

Με στόχο την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, την αύξηση των ποσοστών του και την δημιουργία μίας ισχυρής φωνής στην Βουλή, ο υποψήφιος βουλευτής στο Ρέθυμνο, Ανδρέας Βροντάκης είναι και πάλι παρών και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση

Ο κ. Βροντάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής  με το ΚΙΝΑΛ - και σε πολυ καλη σειρα - στις 26 Μαΐου, μίλησε στον Team FM και κατέστησε σαφές ότι στην προεκλογική περίοδο θα φροντίσει να συνομιλήσει με τους κατοίκους του Ρεθύμνου και να αφουγκραστεί τα προβλήματα τους. 
  • Ποιος είναι ο στόχος αυτής της μάχης για το Κίνημα Αλλαγής;
Ο βασικός μας στόχος είναι η αύξηση των δυνάμεων του ΚΙΝ.ΑΛ., η συσπείρωση του κόσμου, που έστρεψε κάποια στιγμή, πιστεύοντας κάποιες λαϊκίστικες συμπεριφορές από την σημερινή κυβέρνηση ότι θα έδινε λύσεις στα αδιέξοδα που είχαν δημιουργηθεί την περίοδο 2012-2014, έπεσε θύμα μίας αυταπάτης και τιμωρήθηκε ένας χώρος χωρίς να αξίζει αυτού του είδους την τιμωρία.
Ο στόχος ακόμα είναι η ενότητα του χώρου, που στο νομό μας πολλοί την θεωρούν πολύ σημαντική. 
  • Πιστεύετε ότι θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας;
 Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, φαίνεται ότι θα υπάρχει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, ένα γεγονός που εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν να μας δώσει ο κόσμος τη δυνατότητα με την ψήφο του να έχουμε μία ισχυρή φωνή μέσα στο Κοινοβούλιο, ώστε να κατευθύνουμε τα γεγονότα, την πολιτική, τους νόμους σε μία σωστή κατεύθυνση. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στο πρόγραμμα τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν θέσεις, που τις έχει καταθέσει από τον Ιανουάριο του 2019 με το πρόγραμμα στο κοινοβούλιο το Κίνημα Αλλαγής, και αρπάζουν τώρα κάποιες προτάσεις και τις εντάσσουν στο δικό τους πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα που κατατέθηκε από τον Ιανουάριο του 2019 ήταν και σωστό και κοστολογημένο και εφικτό για την χώρα.
  •  Το διακύβευμα για το Ρέθυμνο ποιο είναι;
Μετοίκησα το 1965 με την οικογένεια μου και δυστυχώς ούτε τότε υπήρχε πλοίο, ούτε σήμερα. Ένας τόπος για να μπορέσει να αναπτυχθεί το πρώτο και κύριο που πρέπει να έχει είναι η δυνατότητα μετακίνησης. Όλοι οι νομοί της χώρας υποδέχονται σχολεία για εκδρομές, οι δικές μας περιπτώσεις είναι ελάχιστες. Αυτό είναι λοιπόν ένα θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Στο θέμα της ανάπτυξης και της οικονομίας της πόλης: συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό, πρέπει λοιπόν να δημιουργήσουμε διαφορετικού είδους τουρισμού από αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Ο τόπος μας είναι κατάλληλος για εναλλακτικό τουρισμό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές τουριστικής ανάπτυξης και αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα βάλουμε στην πρώτη γραμμή.
  • Σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας θέματα, ποια είναι η άποψη σας;

Πιστεύω ότι η Τουρκία δημιουργεί μία τεχνητή ένταση στην περιοχή, κυρίως λόγω των εκλογών που έχουν στο δήμο της Κωνσταντινούπολης την Κυριακή. Οι χειρισμοί από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Κατά την γνώμη μου, πριν την φανφαρώδη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ, θα έπρεπε να έχει συγκλιθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να υπάρχει μία ενιαία στάση και επιτέλους να καταλάβει ο Ερντογάν ότι η περιοχή δεν είναι τα σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά είναι τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο κατανοητό στην Τουρκία.

------------------------------------------------------
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ .. : ' Ποιος ειναι '..: 
---------------------------------------------------------
Εκτελωνιστής και γνωστός από την έντονη παρουσία στου στα πολιτικά δρώμενα του Πειραιά.Ο λόγος για τον Ανδρέα Βροντάκη, που κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.
Ο Ανδρέας Βροντάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1959. Από το 1961 μετακόμισε με την οικογένεια μου στο Πειραιά, όπου ζει μέχρι σήμερα. Από το 1984 ασκεί το επάγγελμα του εκτελωνιστή και από το 1985 έχει εκτελωνιστικό γραφείο στον Πειραιά.
Ευαισθητοποιημένος από ετών στα κοινά της πόλης, ο Ανδρέας Βροντάκης από τον Ιούνιο του 2011 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς – Αθηνών, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Πειραιά.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
1989-1993 Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιά-Αθήνας (Σ.Ε.Π.Α)
1994-1998 Εκλέγομαι σύμβουλος της Β΄ Κοινότητας Δήμου Πειραιά
1994-1998 Ταμίας Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πειραιά
2000-2005 Πρόεδρος Εθνικού Γυμναστηρίου Πειραιά Π. ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ)
2002-2004 Εκλέγομαι Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιωνειδίου Λυκείου Πειραιά.
2004-2006 Εκλέγομαι μέλος Δ.Σ. Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2004-2011 Εκλέγομαι Πρόεδρος Φιλοτελικής Εταιρείας Πειραιά
2008 Εκλέγομαι οργανωτικός γραμματέας της οργάνωσης ΠΑΣΟΚ εκτελωνιστών
2011 Από τον Ιούνιο του 2011 έως σήμερα Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΘΗΝΩΝ και Μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ
2011 Μέλος του Δ.Σ έως σήμερα του ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
2012-2014 Αντιπρόεδρος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ I.F.C.B.A και από το 2015 έως σήμερα μέλος του Δ.Σ
2015 Υποψήφιος βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ»

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου