Προκρίνεται, ενισχύεται… και προκρίνεται ξανά..

Η βιασύνη παραμένει, πάντοτε, ένας κακός σύμβουλος. Και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά, να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις. Ακόμη και όταν ο χρόνος πιέζει, το να «κλείσεις μια τρύπα» μόνο και μόνο για να το κάνεις, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι όλες οι κινήσεις να γίνονται σωστά. Αυτό κάνει η Διοίκηση του Ολυμπιακού. Κινείται σωστά. Με σύνεση.
Προτεραιότητα είναι η Βικτόρια Πλζεν. Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του Μαρτίνς να το λέει. Στους συνεργάτες του, στους παίκτες του, στη Διοίκηση. Ακόμη και για τα μεταγραφικά, τα οποία παραμένουν ανοικτά, με διάφορα θέματα στο προσκήνιο, τηρείται στάση αναμονής. Πρωτίστως, από τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό.
Το πρώτο που έχει να κάνει ο Θρύλος, είναι να προκριθεί. Εν συνεχεία θα «φουλάρει» για να ενισχυθεί. Θα προχωρήσει τις υποθέσεις των Μπενζιά και Νταμπό, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας και θα φανεί εάν θα υπάρξει και… κάτι ακόμη. Ίσως μία ακόμη κίνηση στη γραμμή κρούσης, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Εάν χρειαστεί. Θα το κρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό.
Η ουσία είναι ότι όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Και με σύνεση. Με τρόπο, δηλαδή, ο οποίος μόνο θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να φέρει. Στη «μάχη» με την… Μπασακσεχίρ.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου