Ένας «αρτίστας» της μπάλας «λύνει» τα χέρια του Μαρτίνς..

Δεν χωράει αμφισβήτησης ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού με 3-0 κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Γάλλος παικταράς ανταποκρίθηκε κάτι περισσότερο από εξαιρετικά στη θέση του δεκαριού, όπου και αγωνίστηκε, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε αυτό το ρόλο. Άλλωστε, έχει αγωνιστεί πάρα πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία στη συγκεκριμένη θέση στην έως τώρα καριέρα του.
Ο Βαλμπουενά αναδείχθηκε ως ο MVP της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα βραβείο που σίγουρα άξιζε, όντας ο κορυφαίος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με κάθε άγγιγμα της μπάλας να φανερώνει την τεράστια ποιότητα που διαθέτει.
Τα τρία γκολ των Πειραιωτών ξεκίνησαν από τα δικά του πόδια, κάτι το οποίο δείχνει πολλά…
Ο Βαλμπουενά, λοιπόν, «λύνει» τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει και των δύο αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο έμπειρος Γάλλος άσος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους» αγωνιζόμενος και στη συγκεκριμένη θέση, γεμίζοντας έτσι ικανοποίηση τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει προβληματιστεί έντονα το τελευταίο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη.
Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει βρει μία άκρως αξιόπιστη λύση με τον Βαλμπουενά, η οποία θα του δώσει ό,τι χρειάζεται για αυτή την πολύ κομβική θέση.
Παρόλο αυτά, όπως τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, δεν σταματάει να αναζητάει και νέες λύσεις, μέσω άλλων συστημάτων για να καλύψει το τεράστιο κενό του Φορτούνη, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό.
Όμως, επαναλαμβάνουμε, πως το γεγονός ότι ο Βαλμπουενά ανταποκρίνεται τόσο καλά στη θέση του δεκαριού «λύνει» τα χέρια του κόουτς του Θρύλου!

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου