Κατερινα Βουρεξακη : H Νεα Δυναμικη Παρουσια του ΚΙΝΑΛ στην Α' Πειραια..

Η Γνωστη Φαρμακοποιος , Κυρια Κατερινα Βουρεξακη με 'ριζα' απο την Καλυμνο και εδρα τον Πειραια , στελνει  με την Υποψηφιοτητα της μηνυμα αισιοδοξιας και εμπιστευομενη την κριση των πολιτων , Επικοινωνει ξεκάθαρες μεθοδικες προτάσεις  , που ωφελουν πολυπλευρα 'το μελει γενεσθαι ' .., πρωταγωνιστωντας ετσι ,,στην προεκλογική μάχη ,του ΚΙΝΑΛ  στην  Α’ Πειραιά και στα Νήσια .
Όπως Χαρακτηριστικα  αναφέρει:
«Κίνητρο και σκοπός μου είναι να αγωνιστώ και να προσφέρω με ευθύνη και αγάπη στον τόπο που ζω και εργάζομαι με την οικογένεια μου ατενίζοντας το μέλλον με όραμα και αισιοδοξία.
Γεννήθηκα στην Κάλυμνο, έζησα στο 
Ζαϊρ (Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό) και στην Αθήνα.
Μητέρα δύο νεαρών επιστημόνων δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τα τελευταία 35 χρόνια στο χώρο του φαρμακείου και ζω πλέον στον Πειραιά όπου διατηρώ φαρμακείο από το 2000 στο Πασαλιμάνι. Είμαι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και διετέλεσα εκλέκτορας για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο του Πειραιά, στον οποίο είμαι μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου και της εξελεκτικής επιτροπής.
• Ιδρυτικό μέλος της ΙΝΕΕΟΙ (Ινστιτούτο Ερευνών και Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής)
• Επιστημονικός συνεργάτης της ΔΙΕΠΟ (Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής) με σημαντικό διδακτικό έργο για το ομοιοπαθητικό φάρμακο σε επιστήμονες υγείας. Έχω λάβει μέρος σε Ελλάδα και εξωτερικό σε ιατροφαρμακευτικά συνέδρια που αφορούν στο φάρμακο και στην πολιτική του φαρμάκου.

• Υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα (2015), μέλος του τομέα υγείας του ΚΙΝΑΛ, διετέλεσα μέλος του ΔΣ ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) και πρόεδρος επιστημονικών επιτροπών ΕΟΦ σε θέματα φαρμάκων.
• Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς με έδρα τον Πειραιά τα τελευταία 10 χρόνια με μια σημαντική δραστηριότητα σε θέματα υγείας, πολιτισμού επικοινωνίας και τουρισμού σε συνεργασία με πολλούς φορείς της πόλης.
• Είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πειραιά και διετέλεσα πρόεδρος της Ένωσης Ελληνίδων γυναικών και την οικογένεια και την Νεότητα παράρτημα Πειραιά (ΕΝΕΟΝ).

• Μέλος UNESCO παράρτημα Πειραιά με διακρίσεις στον τομέα του πολιτισμού. Μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».
..Η Κατερινα Βουρεξακη .., ειναι η Καινουργια Δυναμικη Συμμετοχη στην Νεα Πολιτικη Πραγματικοτητα του Πειραια , που και μετα τις 8 Ιουλη θα διαδραματισει ουσιαστικο Ρολο στο Πειραικο Μετεκλογικο Τοπιο ..

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου