Ξανά στην Εθνική Ποντένσε, Σα, Σεμέδο..

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της τριανδρίας Σεμέδο, Σα, Ποντένσε, στον Ολυμπιακό, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές κάνουν καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού (συνολικά, από την αρχή της σεζόν) και η απόδοσή τους αυτή τους φέρνει ξανά στο κατώφλι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας τους.
Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε και τους τρεις άσους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας, για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10). Εξαργυρώνουν, με αυτό τον τρόπο την προσπάθειά τους, σε κάθε ματς, με τα ερυθρόλευκα.
Παράλληλα, συνεχίζουν να διαφημίζουν το όνομα του Ολυμπιακού, σε επίπεδο Εθνικών και να δείχνουν ότι ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει επίπεδο τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φορούν τη φανέλα του, όπως και εκείνοι ανεβάζουν επίπεδο τον Θρύλο, με τα όμορφα πράγματα που κάνουν, μέσα στο γήπεδο

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου