Κουνούπα - Ο επίγειος παράδεισος στην Αστυπάλαια ..

Μία (ακόμη) έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες της Αστυπάλαιας που θα αποφασίσουν να επισκεφτούν το νησάκι Κουνούπα, ανοιχτά του γοητευτικού νησιού των Δωδεκανήσων.
Το μικρό νησάκι Κουνούπα, που προσεγγίζεται μόνο από θαλάσσης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένας λιλιπούτειος επίγειος παράδεισος στη μέση του Αιγαίου με τα νερά που διαθέτει. Εδώ, σας περιμένει μια γαλαζοπράσινη υδάτινη αγκαλιά, με τόσο διαυγή και κρυστάλλινα νερά που μοιάζει σαν πισίνα.
Απολαύστε τις βουτιές σας και την, σχετική, ηρεμία που επικρατεί στο μαγευτικό αυτό τοπίο και νιώστε σαν άλλοι Ροβινσώνες Κρούσοι.
Στην ουσία πρόκειται για μια στενή λωρίδα γης που ενώνει την μία πλευρά της νησίδας με την άλλη, σχηματίζοντας δύο παραλίες εκατέρωθεν. Σημειώστε ότι η Κουνούπα μαζί με την νησίδα Κουτσομύτη συνθέτουν το «εξωτικό σκηνικό» της Αστυπάλαιας.
Για να τις προσεγγίσετε θα πρέπει να έχετε ιδιωτικό σκάφος ή να πάρετε κάποιο από τα τουριστικά που αναχωρούν καθημερινά (καιρού επιτρέποντος) από τον Πέρα Γιαλό. / travel eleftheria
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου