Εγκρίθηκε το master plan της Cosco, εκτός από δύο έργα..

Έπειτα από μια πολύωρη και γεμάτη ένταση συνεδρίαση, αργά το βράδυ της Τετάρτης η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) αποφάσισε τελικά για το νέο master plan του ΟΛΠ-Cosco.
Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να εγκρίνουν όλα τα έργα που περιέχονται στο master plan, εκτός από δυο νέα που προτάθηκαν τον Αύγουστο του 2019, και αφορούν στην επέκταση των container και car terminal’s.


Για αυτές τις δύο νέες επενδύσεις, η ΕΣΑΛ αποφάσισε να δοθεί χρόνος για την διατύπωση απόψεων των φορέων και να επανέλθει εντός δεκαημέρου για την λήψη οριστικής απόφασης.

πηγη: efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου