Η καλύτερη μπουγάτσα της Ελλάδας φτιάχνεται στα Ιωάννινα από την ίδια μαγείρισσα εδώ και 50 χρόνια..

Tο παραδοσιακό μπουγατσοπωλείο "Select" στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, απέναντι από το κτίριο της ηρωϊκής 8η Μεραρχίας, συντροφεύει εδώ και δεκαετίες τις πιο γλυκές μας γεύσεις, καθώς με τις αυθεντικές και παραδοσιακές του Γιαννιώτικες γεύσεις στη μπουγάτσα, το μπακλαβά, τους λουκουμάδες και τις τουλούμπες, αποτελεί την πιο must επιλογή για τις γλυκές μας απολαύσεις.
Στο πέρασμα των δεκαετιών οι πελάτες του παρέμειναν σταθεροί όπως και οι μοναδικές γεύσεις του "Select", ενώ και οι επισκέπτες που έρχονται στα Γιάνεννα δεν παραλείπουν να περάσουν από το "Select" για να γευτούν τη μοναδική Γιαννιώτικη παραδοσιακή μπουγάτσα. 
Αυθεντικότητα, παράδοση και συνταγές βγαλμένες από το παρελθόν της πόλης συνθέτουν το μυστικό επιτυχίας του μπουγατσοπωλείου-ορόσημο της πόλης των Ιωαννίνων. Το "Select" καθημερινά συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την αυθεντική γεύση του και τις μοναδικές του συνταγές. Και το ταξίδι της γεύσης συνεχίζεται

πηγη : epirusgate.blogspot.com
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου