ΑΤΜ… σολομού στη Σιγκαπούρη..

Μηχανήματα αυτόματης ανάληψης όχι χρημάτων, αλλά… σολομού, έχουν κάνει την εμφάνισή τους από τον Ιανουάριο σε διάφορα σημεία της Σιγκαπούρης, προκειμένου να μην ξεμένουν ποτέ από το αγαπημένο τους φαγητό οι λάτρεις του συγκεκριμένου ψαριού.
Το πρώτο ΑΤΜ φιλέτων κατεψυγμένου σολομού από τη Νορβηγία έκανε την εμφάνισή του τον Ιανουάριο στο mall Wisteria, ενώ ακολούθησαν δεκάδες άλλα σε όλη τη Σιγκαπούρη.
Πρόκειται για ιδεά του Μανίς Κούμαρ, ιδρυτή και CEO της Norwegian Salmon Pte Ltd, o οποίος θέλησε να κάνει τον αγαπημένο του σολομό προσιτό οικονομικά σε όλους, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν έχει έξοδα προσωπικού και διανομέων.
Τα φιλέτα σολομού διατηρούνται σε θερμοκρασία -20 βαθμών Κελσίου στο εσωτερικό του ATM, με τον Κούμαρ να επιλέγει τη Σιγκαπούρη λόγω της κουλτούρας αυτόματων μηχανών πώλησης που υπάρχει εκεί.
Στη Σιγκαπούρη, άλλωστε, πωλούνται πολλά αγαθά μέσω αυτόματων μηχανών, από παγωτά μέχρι και… αυτοκίνητα.
Με έκταση μόλις 719 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό 5,5 εκατ. κατοίκων, η Σιγκαπούρη χαρακτηρίζεται ως σύγχρονη «πόλη – κράτος».

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου