ΔΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..

Πηγαίνοντας για διακοπές στην Ευρώπη, η μετάβαση δεν είναι πλήρης χωρίς να περιηγηθείτε σε μερικούς από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία γύρω” γράφει το περιοδικτό The Travel και προσθέτει: “Αυτές οι εκπληκτικές τοποθεσίες είναι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Τα υπέροχα χωράφια με τις σειρές αμπελιών και τα χυμώδη σταφύλια που κρέμονται σε τσαμπιά, θα σας κάνουν να θέλετε να τραγουδήσετε. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά αμπέλια στην Ευρώπη, είναι δύσκολο να επιλέξετε μόνο μερικά από τα καλύτερα”.
Ανάμεσα στα επιλεγμένα, επισκέψιμα οινοποιεία της Ευρώπης, ο συντάκτης Ankit Shrivastava, επιλέγει το Οινοποιείο Βενετσάνου και το Οινοποιείο Σιγάλα, στην Οία Σαντορίνης.
“Η Σαντορίνη προσφέρει στους επισκέπτες της καθαρή πολυτέλεια και χαλάρωση όπως και καμία άλλη. Εάν ελέγξετε τους καταπληκτικούς λόφους της Σαντορίνης, θα βρείτε ένα υπέροχο οινοποιείο που έχει υπέροχη θέα και τα καλύτερα κρασιά. Είναι ακριβώς πάνω από το λιμάνι του Αθηνιού και χτίστηκε το 1947 για να έχει μια μεγάλη βεράντα με ηλιοβασίλεμα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας.
Με εξαιρετικό φαγητό και κρασί, αυτό το οινοποιείο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο γνωστών οινοποιείων στην Ελλάδα. Το οινοποιείο Venetsanos είναι ένα μαγευτικό μέρος για να απολαύσετε όλοι οι λάτρεις του κρασιού. Έτσι κατευθυνθείτε προς τη Σαντορίνη και το Οινοποιείο Βενετσάνου για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κρασιού.
¨Για το Οινοποείο Σιγάλα, σημειώνει:
“Αν επισκεφθείτε την Ελλάδα, αυτό είναι το καλύτερο οινοποιείο, αν θέλετε να ξεφύγετε σε ένα μαγευτικό μέρος. Ο ήλιος της Σαντορίνης βοηθά τα σταφύλια να μεγαλώνουν με πλούσιο χυμό. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Κτήμα Σιγάλας έχει λάβει τόσα πολλά βραβεία για τα εξαιρετικά κρασιά που παράγει”.

πηγη : santonews.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου