Ρόλο «κλειδί» στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού, στον δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή, έχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί...
Με τον Μαροκινό επιθετικό να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Θρύλο, μετρώντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, σε εννιά ματς πρωταθλήματος! Πέρα από την Super League 1, όμως, ο Ελ Αραμπί έχει συνολικά επτά τέρματα και τρεις ασίστ, σε 16 συμμετοχές σε Ελλάδα κι Ευρώπη!
Η ψυχολογία του, μάλιστα, είναι ανεβασμένη μετά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα του Μαρόκου και είναι χαρακτηριστικό, το ρεπορτάζ της «assabah», που τονίζει μεταξύ άλλων:
«Ο Ελ Αραμπί επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και η είδηση αυτή αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο του Μαρόκου. Ο Ελ Αραμπί θέλει να δώσει στην Εθνική, ένα μέρος της... λάμψης του στον Ολυμπιακό, από την αρχή της σεζόν».
πηγη : gavros.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου