Οι παραλλαγές του συστήματος δεν αλλοιώνουν τη φιλοσοφία..

Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Τον δικό του τρόπο σκέψης, για το στιλ με το οποίο ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι ο Σύλλογος, τον οποίο υπηρετεί, είναι συνυφασμένος με την επιτυχία. Τη νίκη, τη διάκριση, τους τίτλους. Και γνωρίζει καλά πως όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα, αλλά και γύρω από αυτή, επιθυμούν να τη βλέπουν να αποδίδει, στον αγωνιστικό χώρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας.
Αυτό έχει περάσει ο Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές, με τον Πορτογάλο να ζητάει διαρκώς από τους «ερυθρόλευκους» να είναι εκείνοι που θα δίνουν τον τόνο, μέσα στο ματς. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού και δεν αλλάζει, είτε το σύστημα είναι 4-2-3-1, είτε 4-3-3, είτε 4-4-2. Ο Ολυμπιακός έχει δοκιμάσει και τις τρεις αυτές διατάξεις, στον αγωνιστικό χώρο, είτε στο Καραϊσκάκη, είτε εκτός έδρας. Και έχει καταφέρει και με τις τρεις διατάξεις, να κυριαρχήσει και να πάρει νίκες.
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο διαρκώς να αναπτύσσει την τακτική του προσέγγιση και να βελτιώνει την εικόνα του Ολυμπιακού. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι σταθερή και επιθετική και αυτό είναι που δίνει ταυτότητα, στον Ολυμπιακό.

πηγη : efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου