Η ομάδα τη δουλειά της...

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (07/12) θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου θέλει πάση θυσία την επιστροφή του στις νίκες.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.
Οι κινήσεις που γίνονται από τη διοίκηση των Πειραιωτών για την «κάθαρση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, φυσικά, γνωστές σε όλους, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι εκείνοι έχουν υποχρέωση να κοιτάξουν τη δική τους δουλειά και να φτάσουν στη νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες.
Αυτό επισήμανε στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς τόσο στην προπόνηση της Τετάρτης (04/12)όσο και σήμερα, Πέμπτη (05/12).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να κοιτάξουν τη δική τους δουλειά, δίνοντας ό,τι έχουν για να επιστρέψουν στις νίκες, παίρνοντας ψυχολογία και ενόψει του τελικού με τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου