Θρυλος : ..και ο Γκιλιέρμε είναι μεγάλη υπόθεση..

Όλο το ενδιαφέρον, στο ματς με την Καλαμάτα, στράφηκε -και δικαιολογημένα- στην επιστροφή του αρχηγού Κώστα Φορτούνη. Παρόλα αυτά, εκείνη του Γκιλιέρμε και η επάνοδος του Βραζιλιάνου χαφ, στην ενεργό δράση είναι εξίσου σημαντική και ιδιαίτερα μεγάλη, ως στιγμή! Ο Γκιλιέρμε είναι ένα βασικό «γρανάζι» στην μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς και η επάνοδός του, ενόψει των δύσκολων αγώνων, που ακολουθεί, είναι τρομερά σημαντική!
Ο Γκιλιέρμε είναι ο ιθύνων νους στον άξονα και δίπλα στον Μπουχαλάκη, ή στον Καμαρά, ο Βραζιλιάνος κάνει… θαύματα! Τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. Έχει τρομερά στοιχεία, τα οποία έχει καταθέσει έως τώρα σε όλα τα ματς στα οποία έχει αγωνιστεί και όποτε έλειψε, η έλλειψή του φάνηκε.
Ο Γκιλιέρμε θα είναι διαθέσιμος, πλέον, για τα επόμενα ματς και ο Μαρτίνς θα τον βάλει ξανά, για τα καλά, στην εξίσωση, ως βασικό, αφού και η σημασία των αγώνων που έρχονται είναι μεγάλη. Η παρουσία του Γκιλιέρμε έρχεται, ξανά, στο κατάλληλο χρονικό σημείο!

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου