Θρυλος : ..Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το σκορ..

«Φιλικά» ο Ολυμπιακός… δεν έχει. Όλα του τα ματς, είτε στο Καραϊσκάκη (λιγότερο, λόγω δυναμικής της έδρας), είτε μακριά από αυτό (περισσότερο και λόγω… εξυγίανσης) είναι… φωτιά. Ο Θρύλος δεν έχει… χαλαρά ματσάκια και… ήρεμα βράδια στη Super League. Και όσα φαίνονται έτσι, είναι ο Ολυμπιακός που τους δίνει αυτή την εικόνα. Η απόδοση της ομάδας του Μαρτίνς.
Κόντρα στον Άρη το 4-2 μοιάζει σαν… εύκολο βράδυ. Μόνο έτσι δεν ήταν. Ο Άρης είναι σοβαρή ομάδα, έπαιξε πολύ δυνατά και στα ίσια το ματς, όπως όφειλε να κάνει, για τη δική του ιστορία και βαθμολογικά συμφέροντα. Ακόμη και αν μια ομάδα ξέρει εκ των προτέρων ότι… δεν έχει μεγάλη τύχη, ερχόμενη στο Καραϊσκάκη, καμία από τις αντιπάλους του Ολυμπιακού δεν… σηκώνει τα χέρια ψηλά. Όλες το παλεύουν, με νύχια και με δόντια, με… σκληρά μαρκαρίσματα, με… εξυγίανση, με, με, με…
Το ίδιο έκανε και ο Άρης. Χωρίς τα… παρατράγουδα άλλων περιπτώσεων. Έπαιξε μπάλα, προσπάθησε να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό και μέχρι εκεί που του επέτρεπε η δύναμή του, το έκανε. Έβαλε 2 γκολ στο Καραϊσκάκη (το ένα έπρεπε να μετρήσει, βέβαια) και συνολικά έβαλε… δύσκολα στον Ολυμπιακό.
Έτσι είναι. Είπαμε, ο Θρύλος… «φιλικά» δεν έχει. Είναι απλώς, τόσο πειστικά ανώτερος.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου