Πανικός και όλοι εναντίον όλων στην ΕΠΟ..

Χαμός στην ΕΠΟ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, αφού όλοι κατάλαβαν ότι δεν τους υπολογίζει τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι FIFA, UEFA, απόδειξη ότι οι συζητήσεις των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας με τον Υπουργό Επικρατείας , Γιώργο Γεραπετρίτη έγιναν χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο. Όμως, λεπτομέρεια αποτελεί ότι πρώτη η ΕΠΟ απεμπόλησε το αυτοδιοίκητο, αφήνοντας του Κοντονή, Βασιλειάδη να είναι υπερπρόεδροι της ομοσπονδίας καθώς είχαν κάνει την ΕΠΟ μέρος του Υφυπουργείου Αθλητισμού, να παρεμβαίνουν μέχρι και στη διαιτησία.
Στην ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Στις συσκέψεις που έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παράγοντες της ΕΠΟ έριχναν βέλη κατά του Γραμμένου επειδή έμεινε εκτός εξελίξεων ενώ ο πρόεδρος «γκρίνιαζε» επειδή δεν τον στήριζαν. Ο πανικός τους ήταν τέτοιος που αρχικά έβγαζαν ότι ο Γραμμένος «εξουσιοδοτήθηκε», αν και δεν επρόκειτο για ΔΣ, να πάει στη Νιόν της Ελβετίας, τελικά αποφάσισαν να πάνε συνολικά τρία άτομα.
Για να σώσει την κατάσταση ο Γραμμένος πρότεινε να πάει με συνοδεία (κι άλλων παραγόντων) στην UEFA, στα γραφεία της στη Νιόν της Ελβετίας. Μια κίνηση τακτικής για να κρατήσει το ΔΣ ενωμένο, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος αλλά και αρκετοί σύμβουλοι θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν το καλοκαίρι από την κεντρική σκηνή του ποδοσφαίρου. Ετσι, το ραντεβού κλείστηκε για την Πέμπτη (6/2).
Η ΕΠΟ για πολλοστή φορά βρίσκεται έξω από το κάδρο των εξελίξεων του ποδοσφαίρου. Και πάλι αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων επειδή δεν φρόντισαν να ενημερώσουν την UEFA για την αλλαγή, για το... καλό του ΠΑΟΚ, των διατάξεων του νόμου περί πολυϊδιοκτησίας που αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Επίσης, η προπαγάνδα είναι σε απόγνωση επειδή καταρρέει το σύστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν:
«Με τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με τα κορυφαία στελέχη της, θα συναντηθεί αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη Νυόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.
Ο κ. Γραμμένος θα συνοδεύεται από τον ταμία της ομοσπονδίας κ. Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη.
Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις».

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου