Στο €1 δισ. το μηνιαίο κόστος του κορωνοϊού στον ευρωπαϊκό τουρισμό..

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Βιομηχανίας, Τιερί Μπρετόν, δύο εκατ. διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία χάθηκαν, καθώς οι Κινέζοι τουρίστες δεν τεξιδεύουν στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο
Η έξαρση του κορωνοϊού που αναγκάζει τους Κινέζους τουρίστες να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό, κοστίζει στον ευρωπαϊκό τουρισμό γύρω το 1 δισ. ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Βιομηχανίας, Τιερί Μπρετόν.
«Οι Κινέζοι τουρίστες δεν έρχονται στην Ευρώπη από τον περασμένο Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει δύο εκατομμύρια διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία χαμένες. Αυτό αντιστοιχεί σε απώλεια ενός δισ. ευρώ μηνιαίως», είπε ο Μπρετόν μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό BFM.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο ευρωπαϊκός τουριστικός τομέας επωφελήθηκε ιδιαίτερα από την οικονομική άνοδο της Κίνας τις τελευταίες δυο δεκαετίες

πηγη : newmoney.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου