Γαβαλάς: «Αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου, από αυτό ζουν πάνω από 40.000 οικογένειες»..

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, πήρε θέση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προανήγγειλε νέες ενέργειες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη υπέρ του ΠΣΑΠ.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι επιχείρηση. Μια τεράστια επιχείρηση, που καλύπτει σχεδόν το 4% του Ευρωπαϊκού Ακαθάριστου Προϊόντος. Μια επιχείρηση που προσφέρει δουλειά σε εκατομμύρια ανθρώπους.
Μια δουλειά που άμεσα ή έμμεσα απασχολεί πάνω από 40.000 οικογένειες στην Ελλάδα. Ενα παιχνίδι από το οποίου ζουν και επιβιώνουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωπος στη χώρα μας
Ανθρωποι που δεν εργάζονται στις ΠΑΕ, αλλά έχουν άμεση σχέση με το «προϊόν». Ανθρωποι που θα μείνουν στον δρόμο και θα δυσκολευτούν να ζήσους τις οικογένειές τους, εάν το ποδόσφαιρο κατεβάσει ρολά, όπως ονειρεύονται ορισμένοι, βάζοντας πάνω από όλα την ιδιοτέλειά τους και τα μικροσυμφέροντά τους.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με μακροσκελή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αφού σημείωσε ότι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα σταθούν δίπλα στον ΠΣΑΠ, τόνισε το πόσο αναγκαία είναι η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου, που αποτελεί «μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας». Βάζοντας, βεβαίως, πάνω από όλα την υγεία του κόσμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ. Είναι η επιθυμία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ουσιαστικά να στηρίξουμε το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που έχει βγει μπροστά για όλους μας.
Στην παρούσα φάση το σημαντικότερο όλων είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε σπίτι μας. Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, καταλαβαίνουμε πως ο Απρίλιος είναι πολύ κρίσιμος μήνας. Για αυτό το λόγο πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες οι οποίες μας δίνονται.
Την ίδια ώρα είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το working group της Λίγκας.
Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές. Βεβαίως, αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε βγει νικητές από τη μάχη με τον κορωνοϊό.
Είναι αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου. Αν δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, αποτελεί μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο απασχολεί άμεσα ή έμμεσα περισσότερες από 40.000 οικογένειες στην πατρίδα μας.
Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό των ΠΑΕ. Είναι οι διαφημιστικές εταιρίες, τα ξενοδοχεία όπου καταλύουν οι αποστολές των ομάδων, οι τοπικές κοινωνίες που δέχονται ομάδες στην περιοχή τους, οι σεκιούριτι, οι εργαζόμενοι στις καντίνες των γηπέδων, οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και πόσοι ακόμη άνθρωποι.
Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ο ραδιοφωνικός σταθμός sport24 radio. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι στο χώρο του Τύπου για να κρατηθούν όρθιες οι εφημερίδες, ανοικτά τα ραδιόφωνα και τα site. Δεν πρέπει να χαθούν άλλες θέσεις εργασίας.
Αντιλαμβανόμαστε πως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων μας. Αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν φυσικά επιτρέψουν οι ειδικοί την επανέναρξη των αθλητικών διοργανώσεων.
Εν κατακλείδι, αν λειτουργεί ένας οργανισμός, είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις, παρά αν κλείσει για μήνες».

πηγη : in.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου