..«Είμαι από τους λίγους που έχουν γνωρίσει τον Banksy»..

Ο σκηνοθέτης Λουί Θερού αποκάλυψε τη στιγμή που γνώρισε τον Banksy σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, λέγοντας ότι είναι «ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους» που συναντήθηκε με τον ανεπιβεβαίωτης ταυτότητας street art καλλιτέχνη με έδρα το Μπρίστολ.

Προσκεκλημένος στο BBC 5Live στο «That Peter Crouch Podcast», ο Θερού θυμήθηκε ότι συναντήθηκε με τον Banksy σε έναν αγώνα των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς το 2001.

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο Λουί Θερού είπε ότι καθόταν δίπλα στον Banksy στο γήπεδο και ότι του είπαν να προσέξει τον «ασυντόνιστο» νέο επιθετικό της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Κράουτς.

«Ένα από τα άτομα ήταν ένας νέος καλλιτέχνης. Ήταν λίγο ντροπαλός, δεν ήταν εξωστρεφής και του είπα: «Τι κάνεις;»». «Μου απάντησε: «Είμαι καλλιτέχνης του δρόμου» και μου έδωσε ένα μικρό βιβλιαράκι για την τέχνη του και το κοίταξα και φαινόταν αρκετά καλό και κάναμε κάπως αμήχανη ψιλοκουβέντα και τον ρώτησα: «Ω, ποιο είναι το όνομά σου;» και είπε: «Banksy»».

Ο Λουί Θερού πρόσθεσε:

«Πέρασε ένας χρόνος και οι άνθρωποι έλεγαν: «Έχετε ακούσει για αυτό τον τύπο τον Banksy; Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι». Και είπα: «Banksy; Ναι, ξέρω ποιος είναι, πήγαμε μαζί σε έναν αγώνα των Κουίνης Παρκ Ρέιντζερς»».

«Δεν μπορούσα πραγματικά να θυμηθώ τίποτα για τη συνάντηση» παραδέχτηκε ο Θερού «αλλά το γεγονός ότι συναντήθηκα με τον Banksy είναι πολύ σημαντικό για μένα τα τελευταία 20 χρόνια. Είμαι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους που γνώρισα τον Banksy – και μας συνέδεσε ο Πίτερ Κράουτς!» είπε ο Βρετανός δημιουργός ντοκιμαντέρ και δημοσιογράφος.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου