Μόνο δυνατότερος βγήκε…

Δεν είναι πρώτη φορά που στα δύσκολα ο Θρύλος παθαίνει… αναποδιά και του τυχαίνει το… απρόοπτο. Ειδικά φέτος, ο Ολυμπιακός έμαθε να ζει με απώλειες, με δυσκολίες, καλύπτοντας εκ των έσω τις απουσίες του. Και βγαίνοντας πιο δυνατός, φτάνοντας στους στόχους του!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα υπάρχουν και είναι αρκετά. Ο Φορτούνης άφησε… σύξυλους τους «ερυθρόλευκους», όταν η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, με τον τραυματισμό του, πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Μαρτίνς τράβηξε… άσο (δεκάρι) από το μανίκι και ο Ματιέ Βαλμπουενά μετρά… 23 ασίστ, παίζοντας ως αντι-Φορτούνης!

Ο ίδιος ο Γάλλος υπέστη πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός. Γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 και έκανε τον… Καμαρά δεκάρι! Του βγήκε και με το παραπάνω, με τον μέσο από τη Γουινέα να σκοράρει, να μοιράζει ασίστ και εν γένει να… βρίσκει τον εαυτό του, σε άλλη θέση, να κάνει… παπάδες!

Ο Σεμέδο έλειψε από σημαντικά ματς του Ολυμπιακού. Από το Emirates, μάνι-μάνι. Ο Μαρτίνς χρειάστηκε να επιστρατεύσει Σισέ-Μπα μαζί, στο κέντρο της άμυνας. Το έκανε με την ΑΕΚ. Θα το κάνει και με τη Γουλβς… Ο Σισέ άνοιξε το σκορ στο Emirates και μαζί τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θρύλος θα κληθεί να παίξει με απουσία σημαντική… Αλλά θα τα καταφέρει. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Και μέσα από τις ατυχίες της σεζόν, μόνο πιο δυνατός βγήκε…


gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου