Κόντρα στον κυνισμό (και) της Γουλβς

Συνηθίζεται πριν από σημαντικά ματς σαν κι αυτό του Ολυμπιακού με τη Γουλβς όλοι μας (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) να αναπαράγουμε κλισεδούρες. Μιλάμε για τα αδύνατα σημεία της αντίπαλης ομάδας που μπορεί να... χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Επισημαίνουμε τα δυνατά της στα οποία πρέπει να υπάρχει προσοχή κτλ. Πολύ μπλα, μπλα. Ξεχνάμε ωστόσο κάτι σημαντικό. Πόσο μοναδικό είναι κάθε ματς και ειδικά σαν και το συγκεκριμένο που είναι... μπαμ και κάτω. Αυτό το ματς είναι από 'κείνα που οτιδήποτε πούμε πριν αρχίσει μπορεί να πάει... περίπατο στα πρώτα 5 λεπτά. Τακτικές, στρατηγικές, τα πάντα. Να τα πάρει ο αέρας του αγώνα και το σημαντικό του διακύβευμα, μια πρόκριση στο final8 του Europa League.

Το ζητούμενο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ο Ολυμπιακός να είναι όσο περισσότερο μπορεί ο εαυτός του στο «Μολινό». Μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και θανατηφόρα στην (αντ)επίθεση. Να... δώσει στη Γουλβς όσα λιγότερα γίνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και παράλληλα να της πάρει όσο πιο πολλά μπορεί από τα δικά της «υπάρχοντα» ως ομάδα.


gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου