Τσίπρας σε Λαβρόφ: Άμεσος τερματισμός της τουρκικής επιθετικότητας..

 


Την σημασία που έχει ο τερματισμός της τουρκικής επιθετικότητας για την προώθηση των διερευνητικών και την επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ με αποχώρηση των κατοχικών δυνάμεων και κατάργηση των εγγυήσεων, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ. 

Κατά τη συνάντηση συνομίλησαν για την ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων κατά τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τις προοπτικές τους την επόμενη περίοδο. Συζήτησαν επίσης για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τέλος, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τη Ρωσία για τις σταθερές θέσεις της στο Κυπριακό.


efsyn.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου