..Η google maps ..θα δειχνει και που εχει Πολυκοσμια..

 Mετά την προσθήκη του φίλτρου που δείχνει τον αριθμό κρουσμάτων ανά περιοχή, η Google προσθέτει ένα νεό εργαλείο στο Google Maps για την ενημέρωση αναφορικά με την πανδημία. 

Το νέο εργαλείο θα δείχνει την πολυκοσμία σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως πάρκα, παραλίες, χώρους εστίασης, φαρμακεία κλπ.

Ακόμη, η Google θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης Google Duplex σε όσες περιοχές είναι διαθέσιμη, έτσι ώστε να καλεί αυτόματα τις επιχειρήσεις και να τους ρωτά αν οι πληροφορίες που τις αφορούν εξακολουθούν να ισχύουν, διότι η πανδημία ενδεχομένως να έχει επηρεάσει, για παράδειγμα, τις ώρες λειτουργίας.

Σύμφωνα με το Techgear, η αρχή θα γίνει από τις ΗΠΑ με την αναβάθμιση της υπηρεσίας για συσκευές Android, iOS και desktop, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.


tvxs.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου