ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε τόσο πολύ. Στο δεύτερο μέρος πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και θα μπορούσε να σκοράρει. Το πάλεψε ο Γάλλος και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ζει κάθε δευτερόλεπτο σε κάθε αγώνα που παίζει.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Δεν φάνηκε καθόλου ο Σέρβος στο παιχνίδι και δικαίως βγήκε μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δεν πήγε και η μπάλα καθόλου προς την πλευρά του, αλλά και εκείνος δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Μαρτίνς ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να γίνει ο ήρωας του "Etihad", αλλά δεν τα κατάφερε. Έτρεξε πολύ στο πρώτο ημίχρονο για να καλύψει χώρους, καθώς ήταν ο… πρώτος αμυντικός.

ΠΕΠΕ: Βοήθησε πολύ κατά την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο, είχε το καθαρό μυαλό, είχε και μία φοβερή μπαλιά στον Ελ Αραμπί και γενικά ήταν από τις ευχάριστες νότες της βραδιάς.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Τα ίδια με τον Πέπε. Μπήκε στο δεύτερο μέρος και δεν είχε καμία σχέση με τον «αλλού γι’ αλλού» Μπρούμα που είδαμε στο Πόρτο. Βοήθησε αρκετά επιθετικά, αλλά του έλειψε η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λίγο έλειψε να φύγει με… ασίστ από το "Etihad" στη φάση του Χολέμπας.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε στο 76’, δίχως όμως να τροφοδοτηθεί ιδιαίτερα. Μπήκε μετά από 5 λεπτά και το γκολ του Ζεσούς και κάπου εκεί… εξαφανίστηκε.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας