40 χρόνια χωρίς τον John Lennon-Ο τεράστιος μουσικός με τα δικά του λόγια..

 


Ήταν 8 Δεκεμβρίου του 1980 όταν ο John Lennon έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες ενός θαυμαστή του, του Μαρκ Τσάπμαν, σε μια από τις πιο σκοτεινές ημέρες της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.

Ο John Lennon, το πιο «λαμπερό» από τα σκαθάρια, ένας ονειροπόλος άνθρωπος, αλλά κυρίως ένα τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο  έχει βάλει το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα στην εξέλιξη της μουσικής.

Για την προσωπικότητα, τις ιδέες του, τη ζωή του και, κυρίως, την δολοφονία του έχουν γραφτεί πολλά και θα συνεχίζουν να απασχολούν τους θαυμαστές τους για αρκετά χρόνια.

Εμείς τιμούμε την επέτειο του θανάτου του με τα δικά του λόγια, όπως μας τα χάρισε μέσα από δέκα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του, από την περίοδο της προσωπικής του καριέρας. Είχε άλλωστε, νωρίτερα, προλάβει να αλλάξει με τους Beatles την ιστορία της μουσικής τουλάχιστον δύο φορές.

 


 efsyn.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου