Πομπέο: Επανέφερε την Κούβα στη λίστα “κρατικής τρομοκρατίας”..

 Το Στέιτ Ντηπάρτμεντ επιχειρεί μία φαιδρή "δικαιολόγηση" της απόφασης κάνοντας λόγο για "υποστήριξη της διεθνούς τρομοκρατίας"...

 Σε μία περίοδο που η Κούβα ολοκληρώνει τη φάση δοκιμών για το δικό της εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού και συνεχίζει να στέλνει αποστολές γιατρών και ειδικευμένων νοσηλευτών σε διάφορες χώρες του κόσμου η κυβέρνηση του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει το “ψυχροπολεμικό” παραλήρημα και επαναφέρει την Κούβα στη λίστα των χωρών “κρατικής τρομοκρατίας”.

Η ανακοίνωση του Στέιτ Ντηπάρτμεντ επιχειρεί μία φαιδρή “δικαιολόγηση” της απόφασης κάνοντας λόγο για “υποστήριξη της διεθνούς τρομοκρατίας με την παραχώρηση ασφαλούς καταφυγίου σε τρομοκράτες”.

“Με αυτή την απόφαση στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα: Το καθεστώς Κάστρο πρέπει να τερματίσει την υποστήριξη στη διεθνή τρομοκρατία”αναφέρεται σε ένα απόσπασμα της γραπτής δήλωσης του Μάικ Πομπέο.kosmodromio.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου