Μαρτίνς: «Αυτά τα ματς κερδίζουν πρωταθλήματα»..

 


Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη με τον ΠΑΣ τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όσο για τον Αχμέντ Χασάν τόνισε πως όποιος παίκτης και αν είχε σκοράρει εκείνος θα ένιωθε το ίδιο.

Για το σημερινό ματς σε σχέση με την Τούμπα:

«Δύο διαφορετικά ματς, στα ντέρμπι δεν παίζει τόσο ρόλη η ποιότητα αλλά το κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να τα δώσουν όλα. Σήμερα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς, κάναμε καλή δουλειά, είχαμε κατοχή και τελικές, αλλά ο ΠΑΣ είχε καλή δομή και οργάνωση, στο β' μας δυσκόλεψε, κλείστηκε πολύ, έκλεισε τους διαδρόμους και μας δυσκόλεψε αρκετά. Με επιμονή ήρθε το γκολ, το δικαιούμασταν έστω και στο τέλος. Αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις με επιμονή, σε αυτά τα ματς κερδίζονται τα πρωταθλήματα».

Για τον Χασάν:

«Είναι τρεις βαθμοί, μία νίκη, ήταν ο Χασάν που σκόραρε αλλά όποιος και αν ήταν σημασία έχει ότι η ομάδα κερδίζει».

Για το αν ήταν ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα:

«Δεν είναι τόσο σημαντικό, είναι ξεκάθαρο τι είναι η ομάδα και ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν όλοι, δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, είναι εδώ γιατί ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν. Κάποιες στιγμές κάποιοι παίκτες θα είναι πολύ καλοί και κάποιοι λιγότερο, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και με την ανάλυση επιλέγουμε αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση».


gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου